ženske torbice 2019 nov modni stil ženske torbe torbici verige ženske posamezno ramo torbe, rjava messenger vrečke

ženske torbice 2019 nov modni stil ženske torbe torbici verige ženske posamezno ramo torbe, rjava messenger vrečke

w57653

Novo

Na zalogi

€20.72 €13.47
Količina

Oznake: mui torba ženske, vrečko siva, rjava skitnica torbici, rjava cevovodov vrečko, slabo vrečko, vrečko rjava, ys torbici, jelena tote, messenger bag braun, vrečko verige.

1. Barva Drugačna.Vljudno prosim razumeti, da je morda BARVA ni 100% enako kot dejanskega izdelka zaradi kamero, monitor, ali katera koli druga razumna zadevah. 2. O Velikosti.Meritve dovoljena napaka je 1-3 cm, kdaj se bo najprej nekaj besed v vrečko, vsak čas se bo drugačen, upam, da vse kupec lahko razumeti 1. Barva Drugačna.Vljudno prosim razumeti, da je morda BARVA ni 100% enako kot dejanskega izdelka zaradi kamero, monitor, ali katera koli druga razumna zadevah. 2. O Velikosti.Meritve dovoljena napaka je 1-3 cm 3. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4. Kako lahko sledenje moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5. Kaj lahko storim, če imam napačne barve, napačen element?Če imaš napačne barve ali napačen element, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden ga odprete, v sporu, ga lahko vrnete napačno postavko na nas in mi bomo privoščiti dostava brezplačno. 6. Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.

Pripravite Čas: Običajno vaše naročilo wil ga poslal ven z 1-2 delovnih dni, vas Prosimo, še enkrat preverite svoj naslov, ko se vpišete v www.apok.si, če želite spremeniti prosimo, upoštevajte, nam vaš nov naslov v roku 24 ur.Dostava: 1. Vaše naročilo bo dobavljeno iz Kitajske Post Air Mail, običajno bo trajalo, 18-45 dni za roko, če niste prejeli vaše predmetov v 50 dneh, prosimo, obrnite na nas, bomo v stik z objavo uradu za sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času, 2. Če želite, da se predmet hitreje,se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Vzrok

Sprejmi Vrne ali zamenja

Kako Dokazati,

Kdo plača povratni Ladijski promet Pristojbina

Opozorilo

Kakovost Issure

Sprejemamo nobenega razloga za vrnitev ali exchange

s Fotografijo ali Video, ki dokazujejo,

Prodajalec

1. Postavka morali biti vrnjeni v roku 14 dni po tem, ko kupec prejme ga.

2. Prosimo, poskrbite, da vrne element, ki nimajo vonja ali umazano

3. Če predmeti, ki jih prejmete s poškodbami, nas prosimo obvestite v roku 24 ur

Hvala za vašo podporo

Napačen Element

Prodajalec

Velikost ne ustreza prijave

(prosimo, upoštevajte: 1-3 cm, ročno merjenje je neizogibno)

prodajalec

Izberite napačno barvo in velikost

/

kupec

Rahlo različne barve

kupec

Ne izpolnjuje kupca domišljijo

kupec

POVRATNE informacije: 1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite vaše postive povratne informacije in 5 zvezdic. 2.Če ne boste zadovoljni naših izdelkov,pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.zagotavljamo vam bomo 100% slove nobenih težav za vas in da ste zadovoljni.STORITEV: 1.Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati,upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami. 2.Prosimo, da nas kontaktirate po TRADEMANGGER pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje in reševanje na spletnem mestu.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.

1.Storitev po vsem svetu,trgovina na debelo,trgovina na drobno,padec ladijskega prometa,ki meri podporo. 2.Čas uporabe: Od ponedeljka do sobote Pekingu Čas: 9:30 - 18:00 London Čas: 2:30 - 11:00 Moskva Čas: 5: 30 - 14:00 New York Čas: 21: 30 - 6:00

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<