Univerzalni Avto Pnevmatike Menjalec Objemka Deli Avto Pnevmatike Razstavljanje, Odstranitev Noge Platišča Objemka Spusti Center Orodje Za Vzdrževanje Pomožno Orodje

Univerzalni Avto Pnevmatike Menjalec Objemka Deli Avto Pnevmatike Razstavljanje, Odstranitev Noge Platišča Objemka Spusti Center Orodje Za Vzdrževanje Pomožno Orodje

w56981

Novo

Na zalogi

€16.82 €8.57
Količina

Oznake: pnevmatike, pnevmatike menjalec, pnevmatike zamenjati opremo, za rezervne pnevmatike, menjalec pnevmatike, menjalec pnevmatike, voziček pnevmatike menjalec, pnevmatike menjalec rezervni, kupite priročnik pnevmatike menjalec, pnevmatike menjalec orodje kovinski, noge breaker pnevmatike.

Opis:

100% Nov.

material: plastika .

Postavka ŠT.: 440071

Velikost:Dolžina * širina 17.5*14.5 cm

Konverzije: 1 palca=2.54 cm, 1 cm=0.393 cm

Funkcija:

- Narejen iz materiala premije, trajne in ne bo nič ali poškodbe kolesa.

- To pnevmatiko menjalec noge objemka je preprost in priročen design, enostaven za uporabo in primeren za večino platišča.

- To tire spusti center orodje je za uporabo z da vgradnje in demounting pnevmatike, in to je neposredna uporaba orodje za enostavno upravljanje.

- Bat, na to orodje je spomladi naložen tako, ko je nameščen, se bo ostanejo na mestu, medtem ko montaža pnevmatike, in jo lahko spremenite z rokami, z malo truda.

Topel Nasvet :

Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.

Postavka Ukrep z roko, da bi se lahko 1cm različnih,svoje vrste razumevanje bo zelo cenjeno.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<