Akvarij ogljikovih vodo eko-čistilec kocka filter nano magnetni oglje bakterijski filter kocka

Akvarij ogljikovih vodo eko-čistilec kocka filter nano magnetni oglje bakterijski filter kocka

w56765

Novo

Na zalogi

€7.32 €6.95
Količina

Oznake: lege watch kvadrat, noge waxs neboleč, htl2101a soundbar, htv blazino zajema, html žep vodič, html str barva pisave, legacy wagon 1996, halogenske žarnice p21, htd5 jekla škripec.

Zdravo,

dobrodošli v naši trgovini, vas prosimo, da izberejo,vse naše izdelke je mogoče slediti,saj so nekateri prodajalci uporabljajo ne-sledenje-št.metodo, ki jo zagotovo lahko prihranite denar, za vas, vendar bo imel resen problem za manjkajoče in ne more biti spremljano, boste porabili veliko časa in enegy za nakup stvari, ki se je zelo slabo za vašo izkušnjo nakupa, vam bomo vedno upoštevati kupca nakup izkušnje v prioriteta.

ime:nano magnetni čistilec vode kocka

material: naravno oglje, Sepiolite glinenih mineralov

DOSTAVA: Naše blaga so zelo ustrezno, prosim, vedite, nakup, mi bo takoj ob dobavi. 1.Zaradi Politike, prosimo, da nam vaše polno ime, če ste Rusijo.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje. 2.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovnih dni od prejema plačila. 3. Če posel je v hongkongu in na Kitajskem državni praznik, ravnanje čas bi bilo treba odložiti.Prosimo za razumevanje.

PLAČILO: Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.apok.si, kot so Alipay, kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

GARANCIJA: 1.Če je predmet, ki je napako, ko ga prejmete ali niste zadovoljni z njim, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Vendar elemente, ki morajo biti nazaj v tovarniško stanje.Prosimo, da nas vnaprej in preverite, ali je povratni naslov, preden boste vrnili. 2.Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, smo lahko poslali novo zamenjava za brezplačno ali ponujajo polno nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka. 3.Če je element, ki je poškodovan v 12 mesecih, smo lahko tudi ponudi nadomestna storitev, vendar boste morali plačati dodatne stroške pošiljanja.

POVRATNE informacije: v Upanju, da nam lahko dober komentar!Vaše mnenje je zelo pomembno za naše poslovanje, razvoj .Smo iskreno vabimo vas, da pustite Pozitivne Povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala za vašo podporo!!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<