Pes Pas Mačka Pas Ne Potegnite Udobje Oblazinjeni Telovnik Pasovi Za Male Hišne Živali, Mačka In Psiček, Hoja Usposabljanje Psa Prsih Trak

Pes Pas Mačka Pas Ne Potegnite Udobje Oblazinjeni Telovnik Pasovi Za Male Hišne Živali, Mačka In Psiček, Hoja Usposabljanje Psa Prsih Trak

w5671

Novo

Na zalogi

€9.03 €4.97
Količina

Oznake: pas ne pull, pes har, enostaven korak pes pas, usposabljanje vrvici ljudi, enostaven sprehod psa pas velikosti, pes enostavno hoje pas, usposabljanje vrvici 10, pes potegnite pas, močno usposabljanje vrvici, pes ne pull.

$USD 13.19

$USD 19.59

$USD 17.49

$USD 14.69

$USD 13.99

$USD 11.19

$USD 9.93

$USD 9.59 Mačka in pes prsih traku za hišne živali vlečna vrv dihanje očesa odsevni telovnik, ki je primerna za mačka in psiček hoja usposabljanje

Bullet Točk:

1、Pet Prsih Trak: mehko očesa pes trak je zračna in udobna, primerna za vse vremenske razmere hoja dejavnosti.

2、uitable Predmet: pes pas je zelo primeren za hojo, tek, pohodništvo in vse dejavnosti na prostem, vodenje psov in mačk naravno gibanje.

3、Varnost in Udobje: telovnik, design psa pas lahko enakomerno porazdeli pritisk varnostnega pasu na prsih in ramenih, in hitro sprostitev sponko in nastavljiv varnostni pas, so vključeni.

4、Dihanje in Lahki: To prsni pas uporablja satja prezračevanje očesa design, ki lahko učinkovito prezračevanje celotne prsi in da vaš pes hladnem in suhem.

5、Reflektivni Design: Sprejme odsevni trak design in 1,5 m odsevni vlečna vrv, psa pas lahko bi vaš pets videti več jasno, ko hodim zjutraj in zvečer.

Opisi:

1. Pet Prsih Trak: mehko očesa pes trak je zračna in udobna, primerna za vse vremenske razmere hoja dejavnosti.

2. Primeren Predmet: pes pas je zelo primeren za hojo, tek, pohodništvo in vse dejavnosti na prostem, vodenje psov in mačk naravno gibanje.

3. Varnost in Udobje: telovnik, design psa pas lahko enakomerno porazdeli pritisk varnostnega pasu na prsih in ramenih, in hitro sprostitev sponko in nastavljiv varnostni pas, so vključeni.

4. Dihanje in Lahki: To prsni pas uporablja satja prezračevanje očesa design, ki lahko učinkovito prezračevanje celotne prsi in da vaš pes hladnem in suhem.

5. Odsevni Design: Sprejme odsevni trak design in 1,5 m odsevni vlečna vrv, psa pas lahko bi vaš pets videti več jasno, ko hodim zjutraj in zvečer.

Specifikacije:

Barva: črna, siva, modra, roza

Material: poliester, najlon tkanine in odsevnega materiala

Velikost: S/M/L(približno)

S - Doprsni kip: 27-34 CM/10.63-13.39 v, dolžine vrvi: 2*150 cm/0.79*59.06 v, priporočljiva teža: 1,5 kg-3 kg

M - Doprsni kip: 35-39 CM/13.78-15.35 v, dolžine vrvi: 2*150 cm/0.79*59.06 v, priporočljiva teža: 3 kg-5 kg

L - Doprsni kip: 40-45CM/15.75-17.72 v, dolžine vrvi: 2*150 cm/0.79*59.06 v, priporočljiva teža: 5 kg-8 kg

Primerno za hišne živali: mačke, zajci in mladički

Seznam Vsebine:

Pes Prsih Trak*1

1,5 m Vlečna Vrv*1

Opomba:

Prosimo, potrdite, ali velikost je primerna pred nakupom!

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<