MOFi Kaljeno Steklo Za LG K50 K50S K51 Zaščitno folijo Za LGK51 LGK50 Zaslon HD Full Cover Anti Knock Zaščitnik

MOFi Kaljeno Steklo Za LG K50 K50S K51 Zaščitno folijo Za LGK51 LGK50 Zaslon HD Full Cover Anti Knock Zaščitnik

w56380

Novo

Na zalogi

€6.33 €5.06
Količina

Oznake: telefoni lgk51, lg g6 polno kritje screen protector, ohišje lg k41, lg g4 screen protector stekla, sem telefon max 10, ohišje lg k51, ixion, primeru neffos pro x20, samsung galaxy s20 ultra 5g snapdragon 865, k41.

Združljiv za nadaljnje Mobilne Xiaomi Redmi Modeli: Za LG K50 Za LG K50S Za LG K51 Značilnosti: 1. Enostaven za Namestitev in Odstranjevanje. 2. Pravi Telefon Modeliranje, Natančno Izrezi. 3. Polno Pokrit Lahko Boljšo Zaščito. 4.Kaljeno steklo filmi, občutljivi na dotik 5.Anti-razdrobljeni robovi, gladko britje brez roke 6.Odporen na praske in obrabo-odpornih

O MOFi Od leta 2006, MOFi je bila vodilna blagovna znamka za pametni telefon izdelki pribor, Ta trgovina pripada MOFi podjetje, ki prodaja vse MOFi originalne izdelke.OBVESTILO Prosimo, bodite preveč pozorni na vaš naslov za dostavo in podatki o izdelku vašega naročila.Celoten naslov, ime, pravem mestu in zip koda je zelo potrebni za uspešno dostavo.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.PACKAGE Bomo preverite, ali izdelki so popolnoma zaščitena na dostavo ko paket, in potrudili se bomo, da bi preprečili poškodbe v transportu.POŠILJKO vam zagotavljamo, da pošlje v roku 48 ur po za potrditev plačila.Če ne moremo poslati ven na čas zaradi posebnih razmer, kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in spremljanje tesno za pošiljanje iz vaše naročilo kmalu.VRAČILO/VRNEJO, Če izdelkov, ki ste jih prejeli, so poškodovani ali z drugimi problemi našega odgovornost, prosimo, obrnite na nas in pošiljanje slik, bomo v celoti nadomestila.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma, ko paket prejmete.POVRATNE informacije v Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic pregled.Vabimo vas upload lepe slike izdelkov, ki so na povratne informacije, delite s prijatelji po vsem svetu.Če ste nezadovoljni z izdelkom, nas kontaktirajte v času, pošlji sporočilo, preden zapustijo negativne povratne informacije, ali začeti kakršen koli spor, na www.apok.si.Potrudili se bomo, da odpravite težavo v vaše zadovoljstvo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki