Visoko natančnostjo CNC jasno Polikarbonata Xtreme Mini proti kolo Assy za V-reže linearno železnici,C-Žarek Železnici,3D tiskalnik deli

Visoko natančnostjo CNC jasno Polikarbonata Xtreme Mini proti kolo Assy za V-reže linearno železnici,C-Žarek Železnici,3D tiskalnik deli

w56363

Novo

Na zalogi

€9.78 €8.71
Količina

Oznake: cnc kit workbee, cnc vodi, c pramen linearni železnici, c pramen cnc, render 3, v guid-železniški, pramen aluminija, aluminij cnc žarek, 220x220, cnc workbee.

CNC jasno Polikarbonata Xtreme Mini proti kolo Assy

Ta Mini V xtreme Kolo kompleti so narejene iz zelo težko polikarbonata (jasno) materiala, zaradi svoje močne narave, se bodo uprli stiskanje in obrabe in posledično privede do boljše splošno natančnost in moč.

Mini Proti xtreme Kolo kompleti so namenjeni za uporabo kot težka alternativa Delrin Kolesa v aplikacijah, kot so CNC Usmerjevalniki/Mlinov, kjer silo in težo, so vneseni v sistem.Torej, medtem ko je Delrin Mini Proti Kolesa kompleti veliko dela za večino svetlobnih naloži aplikacije, Mini proti xtreme Kolo sklopi se lahko uporablja za gradi, kjer težjih bremen so potrebne in manj stiskanje v delrin je želeno.

En Sklop, vključno z:

1xMini V xtreme Kolo

2xMini Ležaji

2x5mm Mini shims

Plačilo

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova .

Pošiljko

Prosimo, vpišite se MORA UJEMATI Dostava red naslovov.

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni v normalnem času.

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila(Brazilija 60-100days), prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

Davek Na Carinsko

Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključeni v ceno izdelka dostava ali polnjenje.Tistih, ki so stroški kupca odgovornost.

Povratne informacije

Bomo skupaj z vami, dokler ne boste zadovoljni.smo iskreno upam, da lahko pustite nas pozitivne Povratne informacije In 5 Zvezdicami , na katerega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, prosimo, pišite nam prek (Moja Sporočila) ali (Vprašajte Prodajalca Vprašanja), Trgovine manager, pred odhodom iz nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da odpravite vse težave in zadovoljiti svoje potrebe.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<