6 Krilnega 3 Načine Merilnik Pretoka Indikator za PC Vodni Hladilni Sistem G1/4 Nit Računalnik Vodno Hlajenje 6 Način Merilnik Pretoka

6 Krilnega 3 Načine Merilnik Pretoka Indikator za PC Vodni Hladilni Sistem G1/4 Nit Računalnik Vodno Hlajenje 6 Način Merilnik Pretoka

w5581

Novo

Na zalogi

€8.12 €6.49
Količina

Oznake: merilnik pretoka pc, centrifugalni lopataste črpalke, merilnik pretoka, pretoka indikator za vodno hlajenje, pretoka indikator vode, vodno hlajenje merilnik pretoka, visok tlak pogonske, merilnik pretoka vode, pretoka indikator pc, uv watercool.

6 Krilnega 3 Načine Merilnik Pretoka Indikator za PC Vodni Hladilni Sistem G1/4 Nit

Lastnosti: Primerna za PC vodni hladilni sistem. 6 pogonske vode merilnik pretoka, ki vam pomaga, da ugotovijo, hitrost in delo članic pretoka vode.Izdelana iz visoko kakovostnih POM in akrilnega materiala, trajno uporabo.Enostaven za namestitev in uporabo.

Specifikacije:

Barva: Črna

Material: Akril + POM

Navoj: G1/4

Vmesnik Premer: za 12,9 mm

Velikost: Cca. 4 * 4 * 2.5 cm

Teža: 38 g

Package Seznam:

1 * 6 Krilnega Merilnik Pretoka (Priključki ali svečke NISO vključeni.)

Garancija In Reklamacije

1. Vse trgovsko blago, ki smo prodali so v dobri kvaliteti in v okviru pregleda, preden jih odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.

2.Če obstaja nekaj izdelave ali materiala, okvare z izdelki, se obrnite na nas prvič , bomo exchange ali druge rešitve, da bi izbira.

3.V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.Vse vrne prispevke, ki morajo biti v dobrem stanju.Morajo biti v skladu resalable stanju.Človek, napake niso zajamčene, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.Hvala za razumevanje in sodelovanje!

Dostava:

1. Mi bomo poslali parcele v roku 2 delovnih dni (razen v soboto in nedeljo), ko kupca plačilo je preverjeno, da ga www.apok.si glede na način dostave, ki ste ga izbrali ali bolj zanesljive in hitrejše načine v izrednih okoliščinah.Bomo pustite sporočilo povedati številko za sledenje po tem, ko smo ladje blago do vas.

2. Če imate kakršne koli zahteve glede blago opis in prijavljeno vrednost v izvirni prejema (poslovni račun),pls pustite nam sporočilo po plačilu.

Povratne informacije

1. Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, vzemite si čas, da pustite nas pozitivne povratne informacije.Vašo spodbudo bo, da nas premika naprej in nenehno izboljšanje naših storitev.

2. Če niste zadovoljni s točko, ki ste jih naročili, naj vas ne skrbi, pls obrnite na nas najprej smo se bodo rešili problem za vas v času.Mislim, da smo lahko reševanje spora s prijazno pogajanja.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<