SMATRUL Tuya WiFi Dotik Stene Brezžično Stikalo Luči RF433MHz Ni Nevtralna Žice Potrebno 220V EU Smart Življenje Za Google Doma Alexa

SMATRUL Tuya WiFi Dotik Stene Brezžično Stikalo Luči RF433MHz Ni Nevtralna Žice Potrebno 220V EU Smart Življenje Za Google Doma Alexa

w55608

Novo

Na zalogi

€22.67 €10.20
Količina

Oznake: ios avtomatizacijo doma, stikalo tuya, smatrul stikalo, nastavite možnost wifi, prilagoditev wifi, žice stensko stikalo, 220 stikalo, vrata tuya smart, sonoff f.o.b., zigbee.

OPOMBA

1. Kondenzator mora biti povezana z L in N žarnice L1 tesno, ne zaostaja stikalo.

TOPLO OPOMNIK

Ne pokrovom na stekleno ploščo, ko je stikalo v električno.Steklena plošča je bila pokrovom, ko je v električno.nato za stikalo ne deluje prosimo, ponovno Zaženite glavno električno stikalo v vaš dom.da bo delo 2. Rešitev za težavo neobčutljiv na dotik Težava: preklapljanje znanja je zajebal preveč globoko in tesno, ki povzročajo razkorak med osvetlitev odbora in nadzorne plošče.Rešitev: Ne vijak za zaklepanje vijak preveč globoko, če ne morete doseči, lahko ga nadomestiti z več vijak; ali izpolnite nekaj med stikalom in spodnjem polju.Za na dotik občutljive situacije, tako dolgo, kot boste plačali malo pozornosti med namestitvijo, se to običajno zgodi redko.

OPOMBA

1.Wi-Fi stikalo nima funkcija zatemnjevanja (razen za zatemnilno stikalo) ali priključite bučke z funkcija zatemnjevanja ali ne.To je lahko le nadzor, odpiranje in zapiranje luči. 2.Stikalo za vklop je 3~300W.Če moč žarnice je manj kot 3W ali več kot 300W, prosimo, da ne uporabite to stikalo, drugače to ne bo delovala pravilno.

Glavne Značilnosti:

1. Rele sistem je bolj stabilen (tam je štafeta v notranjosti, ki je bolj stabilen kot stikala na trgu, ima daljšo življenjsko dobo in je zato bolj stabilen).Redni stikalo SCR nadzor je enostaven za burn out, visoko kakovostne rele, anti-impulzna napetost, anti-strele. 2. Različne preklop načina je mogoče razlikovati različne osvetlitev 3. Nizka lučka design ne bo posegala v družino, počitek, in temno okolje je enostavno najti in ne jarek. 4. [Napeljave mode]: nevtralna ogenj + požarov splošni načrt, vsako družino, lahko uporabite (z ali brez nevtralnega žice se lahko uporablja) 5. Uporabljajte samo visoko-end kristalno kaljeno steklo plošče.Dobro prepustnost svetlobe uspešnosti, čiste barve, bogate barve, lepo in tekoče, z upoštevanjem obeh učinkov, dan in noč, dolgo življenjsko dobo in ne vpliva na uporabo. 6.Ima časovnik/scene nadzor 7. Delite z družino za skupni nadzor 8. Uporabite z Amazon Echo in Google Doma in Tmall Genie (Tmall Genie)

Uporaba z več napravami

433RF+WiFi več možnosti

Stikalo parameter

Delovni frekvenci 433MHZ AC 110V-240V 60HZ/50HZ Ožičenje:Live wire in Nevtralno žice Max.Bremenski tok:5A Max.Moč:3-500W/skupno WiFi Standard: 2,4 GHz 802.11 b/g/n App Ime: Tuya Pameten/Pametna Življenje

Dva spojnika metode

Nevtralno žice in živo žice in en live wire lahko povežete

Smo bolj stabilen

To je opremljena z relejem v notranjosti, ki je bolj stabilen kot stikala na trgu in ima daljšo življenjsko dobo.

Edinstven okrajšava

Ena tipka-stikalo ikono ustreza lučka, ne skrbite za izklop narobe svetlobe

glasovni nadzor

To je v celoti združljiva z Amazon Alexa in Google Domov/Tmall Duh.

Rahlo Lučka

Ne moti spanja, vnesite da se boste varnejši v temi

Časovna Funkcija

Lahko nastavite čas, da se obrnejo na svetlobo

Odštevanje funkcija

Lahko nastavite odštevalnik za vlažilnike zraka, mikrovalovne pečice in smeti pločevinke in se naprava samodejno ustavi.

Nadzor Od Kjerkoli

Ne glede na to, kje ste, lahko vklopite/izklopite luči

Družina, Ki Si Delijo Obvladovanje Zabavno

Glavnega računa je izključno dovoljenja, ki ga lahko delijo z vso družino z enim klikom.Naj družina uživate zabavno smart življenje!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<