Brezplačna dostava Urad Navdihujočih Citatov Sposobnost, Motivacija, Odnos Izmenljive Umetnosti Vinil Stenske Nalepke za Dekoracijo

Brezplačna dostava Urad Navdihujočih Citatov Sposobnost, Motivacija, Odnos Izmenljive Umetnosti Vinil Stenske Nalepke za Dekoracijo

w55469

Novo

Na zalogi

€6.91 €5.67
Količina

Oznake: urad okraski rastlin, stiker steno, jdm stare, offic tabela, stationeri, dekorativne vinyls dreves, totebags ponudbe, samolepilni mozaik, stenske nalepke urad kava, urad zlato nalepke.

30100 Vroče Prodaje

Dobrodošli V Naši Spletni Trgovini!

Smo strokovni proizvajalec Vinyl Rezanje nalepke nalepke .

Kakovost naših vinil material, ki je eden najboljših na Kitajskem.

Je brez dna papirja in pregleden produte je težko za nas, da uporabite in izgleda lepši!

Smo sposobni zagotoviti vrste modno oblikovanje in prilagojenih izdelkov v različnih barvah po zahtevo naših strank!

Značilnosti Izdelka:

Podpiramo Dropshipping, trgovina na debelo izdelkov, smo lahko vam najboljše cene, visoko kakovost izdelkov.

1. Kakovost : Notranja 4-7 let, Zunanji 3-5 let brez bledenje barv ali padanja; Brez ozadja senca; brez belega roba;

2. Material : Okolje, Izmenljive; Nepremočljiva; Čiste Barve;

3. Okras : Spalnica, Dnevna Soba, Soba za Goste, Kopalnica, Kuhinja, Soba, Pisarna, Otroci Soba vrtcu, Domu, Hrani, in tako naprej.

4. Kraj : Primerna za katero koli Ravno Površino, kot so Pohištvo Očala Tla Stene Ogledala Avtomobilov Baots Kolesa Lesa, Plastike, Kovine.

5. Package : Običajno vključuje Vinilne Nalepke, Navodila v angleščini, Predstavitev Vzorca.

6. Barva : Prosimo glejte kartico barv spodaj.Če ne morete najti barvo gumb zgoraj, prosim, pustite opombo pri naročilu ali nam pošljite sporočilo.Barve lahko pokazali malo drugačen od materialov, zaradi nastavitev prikaza računalnikov.

7. Velikost : izbirate lahko končal velikosti preko gumbe zgoraj.Slike so na voljo samo za referenco .Če želite drugim končal velikosti, prosimo, obrnite na nas, preden se naloži.Postavitev velikost je običajno drugačna od končni učinek velikosti .Boste prejeli našo postavitev izdelka, ki je vedno tesen.Bomo zagotoviti navodila za uporabo, da vam bo izdelek kot učinek slike.To je preprost.

8. Če želite, prilagojenih produktov , prosimo, pošljite sporočila nas za podrobnosti in citat.

Uporabite sklic:

1. Poskrbite, da je površina, ki jih je treba priložiti je gladko površino, in da obstajajo convexities, concaves, in gube.Ne držijo.

2. Izberite mesto za lepljenje, očistite površino plavajoče prahu in masti, da se zagotovi, da je podlaga suha in čista.

3. Naredite preprost načrtovanje po vrstnem redu, lepljenju, seveda, lahko tudi DIY glede na vaše lastne ustvarjalnosti.

4. Nežno Lupino prozoren film z zadnje strani izdelka, Pri lepljenju, palico na sredini in nato sploščite, da levo in desno,potem pa počasi odtrgajte površino prozoren film.Lepo.

Dostava Pogoji

1. Če izberete način dostave: Yanwen Gospodarske Air Mail ali Kitajska post navadni mali paket plus, da ne more zagotoviti sledenje podatkov v tujini, prosim, ne skrbite, to bo uspeh priti do svoje države in njenih paketni prenos izgube stopnja je zelo nizka.V teh naročil, ne prevzemamo nobenega spora ni številko za sledenje.

2. Če želite spremljati informacije o projektu v realnem času in boste nujno potrebujete izdelek, vas prosimo, izberite ePacket, Kitajska Post Air Mail, www.apok.si Standard Premium ladje Posebno Linijo-YW ali druge vrvi, kot so DHL, EMS, UPS ipd.

3. Če se ukvarjajo z naš čas poštnine, prosimo ne odpirajte razpravo preprosto, njihovo razumevanje je zelo cenjeno.

4. Bi radi, da jim pomaga pri reševanju težav, se obrnite na nas pred tem, da nas negativne povratne informacije.

5. Nudimo dropshipping in na debelo, ne okleva v stik z nami, radi bi, dolgoročni poslovni odnos z njimi.

6. Njihova odobritev je naše gibanje.Najlepša hvala za podporo.

Najboljše želje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki