1Kgs Zobni Visoko Toplotno Krom Kobalt Cast Delna Proteza Co-Cr Zlitin Ameriki Uvoz Materiala Z overjanjem

1Kgs Zobni Visoko Toplotno Krom Kobalt Cast Delna Proteza Co-Cr Zlitin Ameriki Uvoz Materiala Z overjanjem

w55373

Novo

Na zalogi

€62.48 €58.73
Količina

Oznake: zobni opremite, zobni post, zobni izdelka, zobozdravnik za, zobni laboratorij, laboratorijski material, dental zobozdravstvo, zobni smole, zobozdravstvo orodje, zobni laboratorij laboratorij, zobozdravstveni stol.

Zobni Visoko Toplotno Krom Kobalt Cast Delna Proteza Co-Cr Zlitin Ameriki Uvoz Materiala Z ADA Certificiranje Funkcija Odlično žilavost in odpornost proti lomljenju Preprostosti litje, Preprostosti za poliranje, z močno svetlost Opomba: bomo napisali nižje vrednosti, kadar pošiljanje blaga, za preprečitev ali zmanjšanje uvozne dajatve.

Barva Informacije:

1. Smo zelo trdo delati, da zagotovi najboljšo predstavitev slog in barvo izdelka skozi naše fotografije in opise.

2. Kot Kupec to je vaša odgovornost, da se prebrali in razumeli barve description kot da je barva elementa, ki ga kupujejo.Če ste negotovi, prosim e-pošte za pojasnilo.

3. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

4. Prosimo, izberite vašo izdelkom skrbno in vprašati vsa vprašanja, ki so pred ponudbe.Smo ljubezen vprašanja, zato prosite stran!

Pakiranje: 1 steklenica/1Kgs

Podrobne Slike

Certifikati

Plačilo

T/T prenosa /western union / pa ypal acc epted.

Pogoji prodaje

Mednarodni Kupec - Prosimo, Upoštevajte, Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/buyi ng.

Povratne informacije

Mi bo ponudil 100% zadovoljni z nakupom!

Smo objavili pozitivne povratne informacije za vas in upam, da vam bo storiti enako za nas.

Če niste zadovoljni iz kakršnih koli razlogov, prosim, daj mi priložnost, in se mi bo vse veliko truda, da razrešite.

O nas OAO Zobozdravstvena Oprema je strokovno podjetje, ki je specializirano za raziskave in razvoj, proizvodnjo in trženje zobozdravstveno opremo.

Naši glavni proizvodi vključujejo Visoko & Nizki hitrosti handpiece, LED Zdravljenju Svetlobe, Scaler, Zobozdravstvene enote, Zdravniki' Stol, brez Olja kompresor za zrak, Gutta rezalnik, Endodontic zdravljenje, Znotraj ustne kamera, Mikro motorji, Zobno nitko, Sterilizator in zobozdravstveno opremo itd.

"Vrhunsko kakovost, primerno ceno in ustrezne storitve" je naša načela.Smo iskreno veseli, da sodelujejo s podjetji iz celega sveta za vzajemno korist sodelovanja podjetja z sijajna prihodnost!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki