Ženske Slip Obleko Gladko Telo Oblikovalec Korzet Obleko Seksi Seksi Perilo Petticoat Femme Brezhibno Pasu Trener Perilo Underdress

Ženske Slip Obleko Gladko Telo Oblikovalec Korzet Obleko Seksi Seksi Perilo Petticoat Femme Brezhibno Pasu Trener Perilo Underdress

w5533

Novo

Na zalogi

€11.30 €9.60
Količina

Oznake: telo korzet sexi, korzet z obleko, ženske korzet, oblikovalec, underdress ženske, korzet girdle, pas trener sa, korzet ženska, petticoat ženska, moški stezniki.

Opis izdelka: Značilnost Shapewear Polno Listkov 1. Ne železniški gor in dol. 2. Dihanje in Super Stretch. 3. Udobno nositi ves čas. 4. Nagrada materiala Brez Sledu Robom. 5. Seksi Proti-tip Centra & Dvigala Prsi. 6. U-vrsta Nazaj, da bi se izognili ko so ga videli, ko nosite vseh oblačil.Material: 75%Poliamid, 25%Elastan 1. Globoko V Izrez & Prilagodljivih Trakov -- To seksi obliko, da boste seksi in privlačna.Brezšivne zdrs je dihanje, poceni, in se dobro ujema, da bi se izognili zbiranju in ali valjanje. 2. Dihanje & Dvignite Prsi -- tako dolgo, polno listkov za pod obleke plus velikost je trajno, vsebuje mineralnih elementov, ki poživitev telesa in ima push-up modrc združljiv design, ki izboljšanje prsi obliko. 3. Premija Tkanina Brez sledu -- Shapewear za ženske kakovost gradnje uporaba 75%Poliamid, 25%Elastan material, ki je lahka, vendar trajno.Slip Obleko razteza tudi na fit ženske različnih velikosti in nima sledov, ki ne kopati v koži, ko je v uporabi. 4. Izboljšanje Oblike Telesa-To brezhibno telo oblikovalec za ženske je, da se podvoji in pasu cincher in trebuh maščobe reduktorjem.To je dihanje, cenovno ugodna in se dobro ujema, da bi se izognili zbiranju ali valjanje. 5. Zelo Udobna za nošenje -- Nosijo naše daywear zdrsne skozi ves dan in noč, zunaj ali doma brez bolečine in draženje, da je tvoje slabo zgrajena shapewear rvati z dnevno.Sproščeno in prijetno počutje, omogoča, da imate na svoje telo za dolgo časa.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<