Vector Optics 25 mm 1 cm Nizka / Srednje / Visoko Weaver Picatinny Riflescope Gori Obroč 4 Vijake Fit Pištolo, Puško Področji

Vector Optics 25 mm 1 cm Nizka / Srednje / Visoko Weaver Picatinny Riflescope Gori Obroč 4 Vijake Fit Pištolo, Puško Področji

w55200

Novo

Na zalogi

€8.96
Količina

Oznake: velika puška področje uporabe, varstvo picatinny, adapter povezavi, področje uporabe, bipod, vratu ski, bdc področje uporabe, riflescope hakko, barska področje obroči, vektor optičnih maverick.

Prosim, povejte mi (ali V modelu možnost, izberite model L/M/H), katero bi rada imela, ko ga kupite

Vector Optics, s 25,4 mm Enega Palca Puška Področje Weaver Montažo Obroč (SCOT-52)

21 mm Weaver Montažo Znanja, Full Metal, 25.4 mm En Centimeter Premera Premer Cevi: 25.4 mm (en palec) Za 21 mm picatinny železnici ali weaver železniškega Za 25.4 mm enega palca puška področje, svetilka ali laserski pogled itd Visoke trajnosti aluminij zlitine v črni mat Zasnovan za strelno orožje

SCOT-52L 25.4 mm Nizko Profil Weaver Montažo Obroč Višina (od spodaj obroč center): 22 mm (za 0,9 palca) širina Obroča: 21 mm (0.8 palca) Teža (neto): 57g (2.0 unča)

SCOT-52M 25.4 mm Srednje Profila Weaver Montažo Obroč Višina (od spodaj obroč center): 26 mm (1.0 palca) širina Obroča: 21 mm (0.8 palca) Teža (neto): 61 (2.1 unča)

SCOT-52H 25.4 mm Profil Weaver Montažo Obroč Višina (od spodaj obroč center): 30 mm (1.2 palca) širina Obroča: 21 mm (0.8 palca) Teža (neto): 66 g (2.3 unča)

Področje uporabe En Palec & 25.4 mm Enem Kosu Visoko Povezavi Gori Obroč 11 mm Povezavi US$ 13.00 /kos

VO 30 / 25.4 mm 1 cm Kos Kratek Obseg Weaver Montažo vidi skozi US$ 14.00 /kos

Puška Obsega 30 mm in 1 cm Kos Konzolni Weaver Montažo w/ Integrirani Obroči Opremo US$ 17.00 /kos

VO 1" & 25.4 mm Podaljša En Kos Področje uporabe Povezavi Gori Obroč fit 11 mm Železniškega US$ 13.00 /kos

Vector Optics 30 mm Enem Kosu Visoko Povezavi Riflescope Gori Obroč w/ Anti Recoil Pin US$ 17.00 /kos

VO 30 mm Enem Kosu Povezavi Puška Področje uporabe Mount Obroči s Top Picatinny Železniškega US$ 18.00 /kos

Riflescope 30mm & 1" Low Povezavi Gori Obroč / 11 mm Znanja Fit Winchester Gamo Samostrel 9,00 € /kos

Lastovičar, da Weaver Riser Železniškega Gori 11/21 Adapter Fit Winchester Gamo itd US$ 12.00 /kos

Kontaktne Informacije

Shanghai Sunclear Vector Optics Co.,Ltd

G. Xulei Duan(Alan)

Politika podjetja: si Prizadevajo za Zadovoljstvo Kupcev

Imamo bogate izkušnje na mednarodnih da bi po vsem svetu.Lahko dosežemo, da se APO Polje.Bomo združujejo ladijskega stroškov za multi predmete nakupa.

Pred Odpremo

Mi bo prinesel predmet, da se stranka v enem ali dveh delovnih ravnanje dan, ko je plačilo je očiščeno.Bomo preverili da premislite, preden ga je poslal k vam.

Bomo paket bi tudi težko z normalno videza, ki je enostaven za lastne potrditve.Če potrebujete dodatno zahtevo po pakiranje vas prosimo, da nas obvesti ob prvem času.

Če je mogoče, prosimo, da nas oskrbujejo z vašo telefonsko številko in le za namene vaši lokalni pošti potrebe.V primeru, da ste odsotni, in ne more, da poberem postavko na vaši lokaciji v času, post office, lahko klic se vam za opomnik (Predvsem, pošta prevoznik bo samo dal obvestilo).

P. S: Smo obdržati visoko varnost in zaupnost podatkov za naše stranke' obveščanje osebja.

Dostava Načinu

Bomo predvsem uporabo EMS in Zraka Register Mail for dostava po celem svetu.So v lasti pošte po vsem svetu.EMS Express lahko sledimo na EMS spletni strani (Kitajska (Post Office) in vaši lokalni pošti.Zrak Register Pošte lahko sledi vaši lokalni pošti.Tako morajo svoj podpis, da sprejme.

Če potrebujete številko skladbe, prosimo, pošljite e-mail ali pustite sporočilo za nakup.

Uporabimo lahko tudi druge express dostava, kot so: UPS, DHL in TNT, FedEx, itd, medtem ko bodo stroški višji.Ste se obrnite na nas prvi, če boste potrebovali zgoraj navedenih storitev.

Dostava zavarovanje ni obvezno in je do kupca.

Če želite vedeti natančne ceno ladijskega prometa, prosimo, pošljite nam sporočilo.

Dostava Obdobje

Na splošno gledano, Kitajski EMS Express traja približno 2 do 4 dni iz Kitajske v Aziji države, približno 3 do 6 dni, Avstralija, ZDA ali približno 5 do 10 dni do Rezidentov celine in približno od 6 do 12 dni v Južni Ameriki itd.Lahko opazil, da je v nekaterih državah ali mestih, lahko traja dlje časa.

Dostava obdobju, se lahko zgodi, da nekatere izjeme, ker je po meri, check in (post office zanemarjajo.Lahko nas kontaktirate, če nimate v rednih dni.Bomo najprej preveri, ali je s številko skladbe.Če ne deluje, bomo poslali skladbo uporabo v papirni pošti, kar bo trajalo nekaj dni, da bi pridobili odgovor.To je normalno sledenje napredku določi Kitajski Post Office.

V primerjavi s Hong Kong Post Storitev, Kitajski Kitajski Zraka Register Pošte, ki je cenejši in manj kot EMS Express je čudno za ladijski promet obdobju in dostavo (predvsem zaradi mednarodne letalske).Včasih hitro v 7 dneh, včasih pa najpozneje 21 dni.Poleg tega je malo in slabe informacije o poštnine stanju.Imamo veliko primerov, da je tudi stranka dobi element, sistem post office še vedno pove, da je bila samo poslana iz Kitajske nekaj dni nazaj.V tem primeru, smo iskreno upam, da lahko stranke imejte malo več potrpljenja za morebitne zamude, ker ne moremo nadzorovati dostava hitrost pošti in po meri za javnost.Veliko hvala vnaprej.

Način Plačila

Alipay je prvo možnost in prednostna naloga za plačilo.Prav tako lahko sprejeti plačilo prek Depozitni ali ali Banka T/T Žice Transakcije, ali Kreditno Kartico (samo v ZDA) itd.

Poprodajne Storitve

Razen umetnih napake, bomo exchange okvarjen s povsem novim, v roku 14 dni po tem, ko boste dobili naš izdelek.Po guild predpisi stranka je odgovorna za vračanje, ladijski promet pristojbina.

Vse področji, in predmetov, ki so tri leta garancije.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<