Mesto Street View Eno Prodaje Izobraževalne Igrače Za Otroke City Model Otroci Darila Citys Nastavite MOC Banka Ustvarjalca Stavbe, Bloki, Opeke

Mesto Street View Eno Prodaje Izobraževalne Igrače Za Otroke City Model Otroci Darila Citys Nastavite MOC Banka Ustvarjalca Stavbe, Bloki, Opeke

w55110

Novo

Na zalogi

€4.83 €3.33
Količina

Oznake: majhne bloki mesto, postavka lego city, moc, blok zgraditi, lego moc, citi lego, lego creator gradbeništvo, legos city vlaki, avtor strokovnih lego, banka lego.

Dragi prijatelj,hvala za vaš prihod.

Zavezujemo se, da bomo gradnike.Združljivi so za samozapiralni Opeke delcev.Tako kot naslov kaže, "združljiva" pomeni, da naše delcev opeke so združljivi za samozapiralni Opeke.

Če vam je všeč ta predmet,prosim, jo dodajte na " seznam želja ".

Če vam je všeč naša trgovina,prosimo, da ga dodate na svoj " store seznam ".

Funkcije In Specifikacije

1. Material:Okolju prijazen ABS Plastike,izgleda dobro in ima dobre kakovosti.

2. Brez original škatle ,v zaprti torbi( Igrače in navodila za pošiljanje skupaj) .

3. Koristi:zabavajte se z otroci in izboljšati njihov razvoj možganov in tako naprej.

izpolnjujejo zbirka sanje za ventilator odraslih iz filma ali TV.

4. Prednost:lahko nam povejte, kaj želite,mi fotografije in številko.Imamo veliko število izdelkov na zalogi.In bomo lahko dobili vse blago, ki ga želite.

Mesto Street View Eno Prodaje Izobraževalne Igrače Za Otroke City Model Otroci Darila Citys Nastavite MOC Banka Ustvarjalca Stavbe, Bloki, Opeke

Plačilo

Ko kupite postavka od nas,denar, ki ga vodi Ali,ko jih potrdi prejem,denar, ki se bodo sprostila, da nas.

Včasih bo imel zamudo, zaradi vašega načina plačila,tako da, če vaš denar ni prišel, vendar si ' ll imajo zamudo svoje ladje parcelo, da se prepreči nepotrebne izgube.

Dostava In Predajo

1. Vaše naročilo bo načeloma prihajajo ven v roku 2-5 delovni dan po plačilu je bil izpraznjen (izključitev naš vikend in praznik).Če se je srečal z našo novo leto,vljudno prosim razširiti vaš čas poštnine.

2. Prosimo, potrdite, da je vaš naslov in telefonsko številko, ki je prav .In povejte nam vaše ime in priimek (nekateri poštni urad, je zelo strogo z njim.In nekatere države, kot je ruski, imajo uredbe) .Nismo odgovorni za rezultate zaradi napačnega naslova.

3. Za nekatere način dostave, kot so DHL , včasih smo ladjo parcelo,vendar pa moramo čakati za prenos številke.Zato prosim, don ' t skrbi za to.Smo samo počakajte, da se prenos številko izpolnite.

4. Za www.apok.si Standardna Dostava , na splošno,je ' s hitro.Ampak moral bi zapustil svojo pravico telefonsko številko ali E-pošte.Če so lahko ' t stik z vami,to lahko vpliva dostavo.Ali lahko zaskrbljenost zaradi sporočil, ki sem poslal na www.apok.si.

5. Običajno je pošiljka bo dostavljena v vaš najbližji pošti vas.Imate odgovornost, da gredo pošti, da ga potrdite.

6. Običajno,se lahko obrnete na nas, da nam poveste, na davčne predpise v svoji državi.Ampak, Če je parcela je zadržali na carini.Imate odgovornost, da pomagamo pri carinjenje in davek.

7. Nekatere države imajo stroge po meri pravila,bodo kupci privoščiti vse po meri dajatve ali katere koli druge provizij,še posebej za uporabnike v Kanadi.

8. Včasih,boste morda morali zamudo, da prejmemo vaše parceli zaradi praznikov,običajev,lokalne odpremi učinkovitosti ali drugih razlogov.Za to stanje,vas prosimo, da stik z nami, da razširi svoj zaščito čas.Don 't open spora zato, ker dostave je popolnoma brez prodajalcev nadzor,bi bilo treba pošt" dolžnost.Hvala za vaše razumevanje.

9. Parcela bo večinoma pošiljajo jih na Kitajskem Post Zraka Pošti(priporočeno Pošto) v 3 delovnih dneh.To običajno traja 10-25 delovnih dni, da pridejo, ampak v nekaterih državah to morda malo več časa zaradi praznikov oziroma carine, lokalne odpremi učinkovitosti ali drugih razlogov, zato prosim, premisli, preden jo izberite, Če ne želite čakati tako dolgo, prosimo, bodite Express pristojbino, ali se ne da kupiti.Običajno druge kurirske morali samo 3-7 dni.Najprej obrnite na nas, če želite, da ladja po DHL, UPS, EMS, Fedex ali druge kurirske službe.

Kitajska post air mail:

Za ruske Federacije ponavadi traja 30~45 delovnih dni

V ZDA, Kanadi običajno traja 10~18 delovnih dni

Za Avstralija, Nova Zelandija, Singapur ponavadi traja 12~20working dni

Za združeno KRALJESTVO, Francija, Španija, Nemčija, Nizozemska, Japonska, Belgija, Danska, Poljska, Finska, Irska, Norveška, Portugalska, Švica, Švedska ponavadi traja 12~25 delovnih dni,

V Italiji, Braziliji običajno traja 20~30 delovnih dni

Drugih držav, ki običajno traja 15~25 delovnih dni.

EMS dostava običajno traja 4~7 delovnih dni.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupec, so odgovorni za carine.

Prijetje & Povračilu Stroškov

1. Če se kateri koli del manjka,se obrnite na nas in ne odprite spora,Bomo poslali manjkajočih delov za vas brezplačno.Vendar pa se moramo nam nekaj časa.Ker smo potrebovali nekaj dni, da bi dobili manjkajoče dele.

2. Če ste pomotoma izgubil navodili, se lahko obrnete na nas in nam povejte vašo E-pošto, bomo poslali high-definition elektronsko različico priročnika za vas.

3. Okvarjeni izdelek morate povedati, nam v roku 3 dni pritrjena s sliko okvarjeni del.Prosimo, vrnite jo s svoje stroške v roku 1 tedna od trenutka, ko je blago prejel.Bomo poskrbeli za izmenjavo novega za vas na enkrat. (morate vključiti vse originalne predmete, nepoškodovano, v resaleable pogoj, hvala).

4. Če potrebujete povračilo denarja, samo postavka je seznam ceni se povrne.Kupec je odgovoren za ladijskega stroškov dostave izdelkov nazaj.

Povratne informacije

1. Če imate kakršne koli težave,vas prosimo, da stik z nami.Na splošno vam lahko odgovori, da vam v roku 24 ur, zaradi časovno razliko.Ampak, če imamo vikend ali počitnice,lahko imamo zamik za odgovor.Prosimo, don ' t skrbi za to.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki