Vintage Porcelana Lepoto Princesa Znak Figur Keramike Plemenito Dekle Kip Dekor Darilo Obrti Ornament Pribor Oprema

Vintage Porcelana Lepoto Princesa Znak Figur Keramike Plemenito Dekle Kip Dekor Darilo Obrti Ornament Pribor Oprema

w54999

Novo

Na zalogi

€23.02 €17.95
Količina

Oznake: Nude kip, goli kip, pravljice iz porcelana, starinsko porcelanasta vaza, posodo iz porcelana, antični kitajski porcelan, keramični dekle, visoko porcelana slika, kitajski porcelan, dekor porcelana.

1. Opis: Vintage Porcelana Lepoto Princesa Znak Figur Keramike Plemenito Dekle Kip Dekor Darilo Obrti Ornament Pribor Oprema.

2. Materiali: Keramike, gline.

3. Barva: Modra, bela, roza in rumena .

4. Velikost(cm): Prosimo, preverite velikost grafikona.

5. N.W.: Prosimo, preverite velikost grafikona.

6. Izdelave: Ročno izrezljano, pobarvane, glaziran, peči odpustili in nosorogovo podolgovat .

7. Uporaba: Dekoracijo, art collection, spoštovanje, darilo za rojstni dan, Valentinovo, trgovina s spominki in festival praznuje itd.

8. Poreklo: Kitajska.

Slike Prikazujejo:

Za več figurice in skulpture, prosim !

O pakiranja:

Obdan z polistirena in bubble vrečko znotraj karton, ki je zavit z lepilnim trakom.

O poštnine:

Če imate kakršna koli vprašanja in/ali prijave na ladijski promet, in/ali dostava predlogo, vljudno prosim, kontaktirajte nas brez oklevanja.

Glede zamenjave ali vračila izdelka:

Prosimo, preverite element v najkrajšem možnem času po prejemu paketa.Če je predmet, ki je zdrobljen, vas prosimo, da nas obvestite in pošljite sliko v roku 48 ur( ker se prijavite na sprejemnik kopijo express).Mi bo nadomestil za vas, ne oklevajte.Za več podrobnosti, prosimo, posvetujte se z nami.

Kot je za vrnitev predmeta.Kot vemo, je slikanje razlika v različnih monitorjih, tako barvo elementa morda odstopa malo.In tudi, glede odstopa pri snemanju fotografije morda odstopa barvo predmeta.Tako smo do zavrnitve sprejema vrnitvi predmeta, če rerurning razlog za to je v dveh pogoji, navedenimi zgoraj ali ena od njih.

P. S.: se Vračajo razlog, da ne bomo sprejeti tudi to, da je predmet je drugačen od pričakovanj pa se je slika v vaših mislih, preden boste prejeli element.

Opombe: Zadevah, ki ni zgoraj naveden, se rešujejo sporazumno s prijazno pogajanja!Ne glede na to, katera vprašanja ali težave, ki jo srečal pred prodajo, v prodajo in po prodaji, vas prosimo, da nas kontaktirate.Naše poslovanje načelo je prisotno vam prijetno nakupovalno izkušnjo.

Saj vemo, da nič ni popoln v svetu.To noblewoman ni popoln, obstaja morda nekaj madeže in lise neenakomerno barvo širi, vendar je to le čar ročno obrt in vsaka ročno obrti, ki je edinstven v svetu.Vendar sem prepričan, da bo kot nalašč za vas v vašem cenijo oči!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki