Nordijska 2020 Nove Živali Glavo Dinozaver Slon Pes Jelena Steni Visi Gori Polnjene Plišastih Igrač Otrok Dekle Vrtec Soba Dekor

Nordijska 2020 Nove Živali Glavo Dinozaver Slon Pes Jelena Steni Visi Gori Polnjene Plišastih Igrač Otrok Dekle Vrtec Soba Dekor

w54951

Novo

Na zalogi

€18.09 €11.76
Količina

Oznake: goth kawaii soba dekor, vodja plišastih steno, dinozaver strani, dekor vrtec, čelni steni, jazavičar plišastih, velik slon dekor, nordijska plišastih igrač, jelena glavo steno, dekor jelen.

modname=ckeditor Nordijska 2020 Nove Živali Glavo Dinozaver Slon Pes Jelena Steni Visi Gori Polnjene Plišastih Igrač Otrok Dekle Vrtec Soba Dekor Opis Izdelka: Material:pliš Velikost:Kot slika Temo:Živali Značilnosti in Prednosti: 1.Narejen za vrhunsko bombaž in gaza, lepe izdelave za nežen videz.mehko in varno za otroke. 2.Posebno udostojati z swan, to je ljubka in lepa.Z zlato krono, je elegantno in lepo. 3.Odlično darilo za rojstni dan za otroke. 4.Enostavno visi na steni. 5.Lahko kolokacija, da se ujemajo z vašim pohištvom. 6.Vrhunsko dekoracijo, odlično pribor za preoblikovanje vaša deklica je prostor za omamljanje malo palace, občutek, kot fantastično, kot ona je princesa!Ona bo ljubezen!Čudovito dekoracijo igrača za vaše otroška soba.Paket Vključuje: 1 x Živali Glavo Steni Visi(Drugi Dodatki Niso Vključeni) Opombe: 1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala! 2.Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Prosimo, upoštevajte ! : Sledite Trgovin Bo Imel Dodatne Popuste !!O komunikaciji čas:

Delovnik 9:00 do 18:00 pm Kitajski čas, lahko stik z mano, če imate kakršnakoli vprašanja.Bom odgovor vam Služijo Opis:

Po plačilu potrditev, Element, ki bodo dobavljeni v roku 1-5 delovnih dni(Custom-made morali 7-10days).

Prosimo, upoštevajte dobavni rok je izražen z www.apok.si je približek in se lahko razlikuje glede na oddaljenost od Kitajske, kot tudi carinske predpise.

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .

2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.Povratne informacije:

1.vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj

2.prosim, pustite povratne informacije 4-5 zvezdic,če ste zadovoljni z našimi izdelki

3.prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna feddback

bomo poskušali naši moči, da reši vse težave.Hvala za razumevanje

4.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete

naše replay .vljudno prosim poslati vaše sporočilo bomo odgovorili v najkrajšem

kot je mogoče

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<