Nashone 220V Dvojno Napetostjo LCD Programabilni AC Električni Digitalni Talne Ogrevanje Zraka v Prostoru Termostat Topla Tla Krmilnik

Nashone 220V Dvojno Napetostjo LCD Programabilni AC Električni Digitalni Talne Ogrevanje Zraka v Prostoru Termostat Topla Tla Krmilnik

w54895

Novo

Na zalogi

€20.44 €14.93
Količina

Oznake: sobni termostat, termostat, termostat wifi, neo z val, mestno termostat, centralni termostat wifi, gnezdo termostat svetu, keveno termostat električni nadstropje, ogrevanje talni termostat, toplote termostat.

Talno Ogrevanje Termostat 240V z Dvojno Napetostjo LCD-Zaslon Programabilni s Tlemi Senzor Zraka Termostat Topla Tla Krmilnik

Prilagodljiv Programabilni Termostat Izjemno Velik Osvetljen Zaslon

Na zaslonu na dotik, Nashone NSV706H termostat daje homeowners enostaven dostop za nadzor temperature s pritiskom prsta.V Nashone NSV706H značilnosti velik digitalni osvetljeno prikaz, ki omogoča, zaslon na dotik, enostavno branje in program.Ta termostat je zasnovan za uporabo z večino 230-voltni ogrevanje in A/C sistemov.Veliko vrednost za odličen izdelek, ta termostat bo izkazalo, da je odličen dodatek za vsak dom!

Velikosti

Velikost(mm): 86*86*13

Izdelek parametrov

Moč: AC200~250V 50/60Hz - Poraba energije: 2W - Sonda za senzor: NTC (10K) ±1% @25℃ - Stik zmogljivost: 16A/250V (električni tip); - Nastavitve Temperature: območje: 0~90℃ - Mejna temperatura: 5~99℃ (tovarniška nastavitev: 35℃) - Zaščitna ohišja: IP20 - Ohišje material: zaviralci gorenja PC - Namestitev: Stenske ali na baterije sedež - Dolžina zunanje tipalo: 3M Velikost(mm): 86*86*13

Prikaz Izdelka

Scenarij, Ki Kažejo

Glavne Funkcije

1. Funkcije Spomina Pamet vse svoje nastavitve po nenadni power-off.Ko moč je na enkrat, vam ni treba ponastaviti. 2. Funkcija Programirljivo Šest obdobij programabilni nadzor temperature nastavitev. 3. Notranje in zunanje dveh senzorjev. 3m zunanji senzor kabel, ki je priložen. 4. Obleko za različne vrste električni grelni sistem Termostat je primerna za grelni kabel za ogrevanje mat, ogrevanje, filmskih in drugih električnih ogrevalnih naprav.

Shrani približno 23% na vaše HVAC energije

* Obsežno združljivost - deluje z ogrevanje, hlajenje in toplotne črpalke, sistemi * 7-dnevni programabilni termostat - nastavite drugačen urnik za vsak dan v tednu, * Natančen nadzor temperature plus/minus 1° za maksimalno udobje, * Samodejno spremeni iz toplote, da se ohladi OPOMBA: Glejte tudi navodila za Montažo pred uporabo, ki je zelo priporočljivo.

Namestite vaš termostat v manj kot 15 minut in programiranje in načrtovanje je zajeta tudi nikoli nameščen termostat pred, Ne skrbite, imamo vas je zajeta!Z naše intuitivno Preprost DIY Čarovnik, termostat namestitev bo prepir.Ta interaktivni čarovnik za sprehode skozi namestitev in nastavitev z jasno prikazano, korak-po-korak navodila.

1. Sprostitev sprednjega pokrovčka, tako da vstavite izvijač v dno crack. 2. Ob varnostno ploščo poleg glede na spodnji sliki 3. Vgrajena podpora ploščo v električno vtičnico za crewdriver 4. Ko priključite žice, termostat, ki se pritrdi na podlago in ploščo remounted pokrov in okvir.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: je občutek za red?V naših trgovinah več je isto?

A: Da, obstajajo cenejše

Q: Morda pa je ustanovila uro, za primer, da segrevanja od 5:30-6:20, 8:00-23:00

A: Mogoče, ampak bo treba malo zmede.

Q: Kaj polje pod njo treba kupiti?

A: Polje standardne 68mm, intermeddle popolnoma

Q: Je programabilni 7 dni

V: dan v tednu, ki je programirana!!

Q:Kako deluje?

A: Deluje občasno se vklopi in izklopi, glede na nastavljeno temperaturo

Bela Barva

Paket vključuje

1 x Termostat 1 x 3 metrov zunanji senzor 2 x Vijaki 1 x angleški uporabniški priročnik (Rusija kupci, prosimo, kontaktirajte me, da bi dobili ruski priročnik)

Zgodba Blagovne Znamke

Nashone je strokovno gospodinjski stikalo proizvajalca za obdobje 20 let.Smo strokovno v RF tehnologijo, naši izdelka, ki so povezani z 433.92 Mhz,868Mhz in 2,4 G(Wifi & Zigbee).

Po Prodaji

Prosimo, predložite dokazilo o video, če se proizvodi imajo kakršne koli težave po prejemu pošiljke v roku 7 dni, vam bomo ponudili zamenjavo ali vračilo po potrditvi problem.Nudimo 12-mesečno strojne opreme garancija za vsak izdelek brez osebne napake uporabo.

Povratne Informacije & Pregledi

Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem!Veselimo se vaše 5 star pregled

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki