Ameriški Nogomet Hoodie Moških Angliji Domoljubi, ki so Hoody Hip Hop 3d Tiskanja Puloverju Sweatshirts Harajuku Oblačila

Ameriški Nogomet Hoodie Moških Angliji Domoljubi, ki so Hoody Hip Hop 3d Tiskanja Puloverju Sweatshirts Harajuku Oblačila

w5453

Novo

Na zalogi

€27.44
Količina

Oznake: moški pulover 3d, harajuku slog, nike swetshirt človek, tie native american, Harajuku majica, cam newton, kapljično moški pulover s kapuco, moški 3d hoodies, moriarty, banknot.

Poprodajne storitve :

Če niste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, da nas obvesti, preden odprete distupe, bom poskušali naše najboljše, da bi to rešili in da se boste srečni!NOTER: 1. Nudimo padec ladijskega prometa storitev, lahko pošljete tudi slike, da ga preprodajajo. 2. Če na debelo, pls stik z nami, vam bomo najboljšo ceno.

Po plačilu potrditev, Element, ki bodo dobavljeni v roku 3-5 delovnih dni(Custom-made morali 7-10days).Dobavni rok Cca:ePacket 15-25 dni .Kitajska Post Registriranih Air Mail 30-40days.EMS 10-20days .Fedex IE in DHL 7-10days Prosimo, upoštevajte dobavni rok je izražen z www.apok.si je približek in se lahko razlikuje glede na oddaljenost od Kitajske, kot tudi carinske predpise. 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic . 2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<