CkeyiN Vode Flosser Profesionalni Akumulatorski Zobni Ustni Irrigator 280ML Polnilna Nepremočljiva Zob Oklepaji Čistilo 3 Jet Tips48

CkeyiN Vode Flosser Profesionalni Akumulatorski Zobni Ustni Irrigator 280ML Polnilna Nepremočljiva Zob Oklepaji Čistilo 3 Jet Tips48

w54476

Novo

Na zalogi

€29.62 €15.41
Količina

Oznake: CkeyiN, zobni irrigator ovonni, original waterpulse, irrigator prenosni, zelena zobni vode flosser, zobni orodje, ovonni vode flosser zobni ustni irrigator, Nitke za čiščenje zob, električni vodni curek, mijia xiaomi.

SKU:KQ132

CkeyiN Vode Flosser Akumulatorski Zobni Ustni Irrigator 280ML Polnilna Nepremočljiva Zob Čistilo 48

Funkcija:

1. Sprejetje 2500 vrt / min visoka napetost impulza, resonančno magnetno jogijske acoustic wave tehnologija, nemško natančnostjo vodo, črpalka, konstrukcija, reševanje različnih ustne težave.

2. Tri nastavljiv načine, ki so primerni za različne ustne čiščenje navade, iz mehko in udobno močan, ustni čiščenje potrebe vseh vrst ljudi, ki se lahko izpolnijo.

3. Zob izpiranje, bo naprava samodejno izklopi in preneha delovati po 2 minutah uporabe, da se izognete suho gori in poškodbe stroja zaradi pozabijo, da ga izklopite.

4. Oblikovanje v skladu z človekovih estetike, lahek, enostaven in udoben, da pridržite.

5. Opremljen z 3 vrste šob, da skrbijo za različne ustne potrebe, standardne šobe (primerna za vsakodnevno čiščenje zob), jezik premaz za čiščenje šobe (primerna za dnevno čiščenje jezika premazi, sveže sape), in ortodontskega šoba (posebno za naramnice, požiralo z oklepaji ostanek).

6. Rezervoar za vodo in šoba je mogoče razstaviti, ki je primerno za čiščenje obsega, prah in druga umazanija v rezervoar za vodo v času.

7. IPX7 nepremočljiva, celotnega stroja je mogoče oprati, pripravljen za uporabo, da telo belo in svetlo ves čas.

8. 0,8 mm premer šobe lahko pretok vode med zobe enostavno in lahko, natančno očistite vrzel med zobe in mrtvih kotih ust, čiščenje zob globoko in učinkovito preprečevanje ustne težave, kot so zobna gniloba in gingivitis.

Specifikacija:

Material: ABS

Napetost: 5 V

Nazivna moč: 5W

Rezervoar za vodo prostornine: 280ml

Zmogljivost baterije: 1200 mA

Čas polnjenja: 3 ure

Uporabite čas: 45 dni, 1 dan, s približno 2 minut

Načini: 3 Stopnja 1: Močan način, Raven 2: Nežen način, Raven 3: Impulzni način

Polnjenje zaslon: bela lučka utripa, ko je polnjenje bela svetloba, ki je vedno na ko je v celoti napolnjena.

Napajalni kabel dolžina: 78 cm±2 cm

Package Vsebina:

1 x Voda Flosser

2 x Šobe

1 x Jezika premaz za čiščenje šob,

1 x Ortodontskega šoba

1 x USB kabel za polnjenje

1 x Uporabniški priročnik

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki