Dvojina-zaslon Digitalni Heat tiska Stroj T shirt Heat Transfer Tiskalnik Za Vrč/Skp/Nogomet/Steklenica/Pen/Čevelj

Dvojina-zaslon Digitalni Heat tiska Stroj T shirt Heat Transfer Tiskalnik Za Vrč/Skp/Nogomet/Steklenica/Pen/Čevelj

w54210

Novo

Na zalogi

€114.08 €68.44
Količina

Oznake: vrč heat tiska stroj amazon, tesnilo za kozmetiko, pritisnite toplotne, dexter morgan, skodelico kave, hp pisalo, denim srce, velik zaslon tiskanje stroj, pritisnite, 6 primeru.

Visoki Tlak z Dvojnim zaslonom Digitalno Ročno T-shirt Heat tiska Stroj

Značilnosti: Enotna ogrevanje in visoko prenos toplote učinkovitost, enostavno upravljanje, odlične rezultate.Elektronske design pomaga, da prihranite prostor.Digitalni timer control lahko spreminjate 999 sekund.To je 0-200°C (399°F) digitalni termometer, in senzor temperature k-tip termočlen.Dvojni zaslon krmilnik, temperatura in odštevanje je prikazana ločeno Ročno odprite in zaprite ročaj, enostaven za uporabo, in se lahko prilagodi tako, tlačno stikalo na zadnji strani stroja.

Specifikacija:

Material: Plastika & Kovin

Moč: 750W

Glavni grelni plošči velikost: 230*300mm

Grelni plošči material: die-cast ohišje iz aluminija zavit suho gorenja ogrevanje cevi

Ogrevanje temperatura: 0 ~ 250 ° C (normalni delovni temperaturi 200 ° C)

Pralni Velikost: 12" * 10"

Napetost: 230V/110V

Vrsta vtiča: EU Plug/ AU Plug/NAS Plug

Package Seznam:

1 x Heat tiska Stroj

1 x Uporabniški Priročnik

1 x Napajalni Kabel

PLAČILO:

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

VRNE IN VRAČILO:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<