18 inch spravilo pralni električni 60 W sušilnih brivnik spravilo pralni vrt listov brivnik s 6 rezila

18 inch spravilo pralni električni 60 W sušilnih brivnik spravilo pralni vrt listov brivnik s 6 rezila

w53462

Novo

Na zalogi

€164.41 €151.26
Količina

Oznake: nazaj brivnik, hydroponic rastejo, hydroponic listov brivnik, grim reaper, laser vevor, bud listov brivnik, rokavice železa tabela, stružnica vevor, električni leaf brivnik, bud brivnik.

18" Tabela Hydroponic 3 Hitrosti, Električni Leaf Bud Brivnik Trim Reaper W/ 6 Dodatna Rezila

Obvestilo:

1. Za države EU, smo za dostavo artiklov iz tujini skladišča.Dostava je hitrejši in cenejši .ZA stranko iz Rusija-Belorusija-Kazahstan in Ukrajino, Kirgizistan , mi lahko ladja neposredno iz Kitajske.Zgoraj vse območje, NI carine , od vrat do vrat!

2. Za druge države, smo sodelovali ladijskega zastopnika za tovorni popusti.

3. Več kot tri stroje, se obrnite na dobavitelja, da bi dobili več popusti!

UVOD v Tem stojijo Listov brivnik se uporablja za ločevanje štrli presežek listov in rezanje vejic iz različnih rastlin in cvetja.Uporabijo se lahko tudi za zmanjšanje rastline in grmovnice, kot so rožmarin,origano,bazilika,meta,sivka,koriander,peteršilj in pripravi eterična olja in mešano cvetje za aromaterapijo in potpourris.S samo nekaj električni pogoni.Majhni listi bodo razstrelili v gear box notranji ventilator za enostavno odstranjevanje.

tt je opremljen z listi recovery sistem in lahko hitro razstaviti za enostaven transport.Za obrezovanje, se veja sveže pridelanih rastlin v roko in ga premaknite nad rešetko z back-in-tja gibanja med vrtenjem rastlin ob istem času.S to napravo lahko trim vaše rastline in cvetje v delčku časa in z enotno izdelek rezultat.

Dodatno ostro rezilo čisto kakovosti kosi, vendar prav tako bodo zmanjšali škodo na rastlinah.Enota ima vgrajen Ventilator, ki piha majhni listi in vejice v spodnji nameščena ujeti vrečko.To tudi pomaga zmanjšati za čiščenje in vse nered.Kupite Zavite Brivnik in prepričani, da vaš nakup najboljši od najboljših, po najboljši ceni!

OPOZORILA: 1.Nikoli ne postavite prste, rokavice ali katerega koli drugega dela telesa v stiku z rešetko ali rezilo. 2.Nikoli ne pritiskajte na rešetko. 3.Ne uporabite škarje, noži ali kateri koli instrument nad rešetko. 4.Zaščitna očala in rokavice, ki so potrebne na vseh časov. 5.Rokavice morajo biti dovolj tesen, tako da ne se znotraj rešetko reže.Ohlapno rokavice, je nevarno,se zaveda!

ZNAČILNOSTI Izdelka Dimendion: 18" x 18" x 26" 304 Stainelss Jeklene Konstrukcije Dvojno Stainelss jekla abjustable ostro rezilo britvice Dodatno trmast noge design za stabilnost močan, učinkovit in tih motor Z varnostnimi za vlivanje, da se zagotovi delavcev za varnost in izdelkov varstva Z prezračevanje in ostanke predelave sistemi Ločenega odvečno listje in vejice, iz različnih rastlin in cvetja Enostavno odpreti, rešetko za čiščenje ali zamenjava novo rezilo Dve Leti Garancije

TECHNICALS Moč : 60 W Napajanje : 110V 50HZ / 220V 60HZ Električni Kabel: 7.5 Metrov Rezilo Fan: 15" Izdelek Dimendion: 18"x 18" x 26" 6 dodatna Rezila

PACKAGAE INFORMACIJE Električni Tabela Listov Brivnik x 1 7.5 Ft Napajalni Kabel x 1 Večkratno uporabo Zbirka Torba 1 x Dodatno Rezila x 1

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<