BYOND 32mm STFCR STFCL S32T-STFCR16 S32T-STFCL16 Notranje Struženje Orodje Imetnik Stružnica Rezalnik Orodja Dolgočasno Bar TCMT CNC Ferramentas

BYOND 32mm STFCR STFCL S32T-STFCR16 S32T-STFCL16 Notranje Struženje Orodje Imetnik Stružnica Rezalnik Orodja Dolgočasno Bar TCMT CNC Ferramentas

w53433

Novo

Na zalogi

€12.82 €12.18
Količina

Oznake: vstavite iscar, stroj akvarel, ročno izdelana sova, dekorativne obliži oblačil, hj14w, vstavite tnmg, dolgočasno bar tnmg, vrtina rezalnik, 200 m brnenje, 4K Fotoaparat Brnenje.

BYOND 32mm STFCR STFCL S32T-STFCR16 S32T-STFCL16 Notranje Struženje Orodje Imetnik Stružnica Rezalnik Orodja Dolgočasno Bar TCMT CNC Ferramentas Dobrodošli na OYYU Lige Prvakov Trgovina omara Je le pokazal del naših izdelkov,veliko izdelkov ni bil prenesen v trgovini, če ne najdete orodja, ki jih potrebujete, ali če imate kakršno koli vprašanje,prosimo, obrnite na nas,mi vam bo dala odgovor v najkrajšem možnem času.Značilnosti Izdelka: 1. Visoka trdnost, močna in nosljivi. 2. Odpornost proti obrabi je 30 krat večji od običajnih orodij. 3. Življenje je petkrat, ki splošnega CNC orodja. 4. Izgled je lep in tehnologijo za obdelavo je strog. 5. Še naprej izboljšujejo in si prizadevajo za popolnost Paket Vključuje: 1pcs obračanja orodje(ne vključuje karbida vložki) ali 1pcs obračanja orodje + 10pcs/polje vstavite Obvestilo: 1.Mi bomo poslali Vijak Ključ. 2.Zaradi svetlobe, sliko izdelka, ki bo imel malo barva razlika.Slika:

O nas:

One-stop izhodišče za oddajo javnih naročil "OYYU" CNC orodja.Dobavitelj kakovostnega orodja za rezanje.Ustanovljen leta 2013, podjetje, ki se v glavnem ukvarjajo z zunanjo trgovino, izvoz.Podjetje je nastala zelo zrel logistični kanal za več let.Zadovoljstvo je visoko, in proizvodi, ki se lahko zagotavljajo na svetu, hitreje in bolje.Podjetje proizvaja predvsem CNC kolenom, CNC rezilo, navojno rezilo, karbida koncu mlin, tapnite in drill bit.Deluje za glavne blagovne znamke, CNC rezila: MITSUBISHI, Taegutec, KORLOY, ZCC.CT, KYOCERA, Tungaloy, Sumitomo, vargus, HITACHI, DIJET, ISCAR.Orodja za rezanje, so znani kot "industrijska zobe", in njihovi izdelki so široko uporabljajo na številnih področjih, kot so obdelovalni industriji, avtomobilski industriji, plesni industriji, letalski industriji, za narodno obrambo industrija, jeklarska industrija, elektronika industrijo, itd., ki je nenadomestljiv v sodobni industriji.Vloge. "OYYU" se je zavezala, da stranka najprej in oblikovati prihodnost.Naše podjetje lahko zagotovi popolno podporo rešitve za obdelavo in proizvodnjo glede na različne potrebe strank.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki