Debelo Popravila Del Za Sony Ericsson W760 W760i/W910 W910i/W810 W810i/W902/WT19i WT19a/W20i Mobilni Telefon, LCD-Zaslon

Debelo Popravila Del Za Sony Ericsson W760 W760i/W910 W910i/W810 W810i/W902/WT19i WT19a/W20i Mobilni Telefon, LCD-Zaslon

w52478

Novo

Na zalogi

€4.52
Količina

Oznake: nokia roza, kupil sony ericsson w800i, sony xperia st15i, 3 glušnika, lupine školjk, rc vrh, mama telefon, w980, ericsson sony mobile, bambus čar.

Dobrodošli v naši trgovini

Opis Izdelka

Vsebina Paketa

10* LCD zaslon

Pošiljko

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročila, vključno s prevozom.Če so n o v posebnih primerih se zgodi, Bomo poslali postavke v 2-5 dneh, ko je vaše plačilo, je končan .tudi,pleae najem preverite, ali naslov, ki ste ga navedli pravilno in jasno ,ne bomo odgovorni za element, izgube ali zamude zaradi napačne ali neznanega naslova, ki jih sami.Na zadnje, Če je prevoz, stroški so višji, kot je naš proračun, smo h ave pravico, da se ukvarjajo z način prevoza, in bo pustil sporočilo za vas.

Embalaža

Smo paket elementov v polje in lepilni trak.

Vrnitev in Garancija

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete in se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa.

2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, prask, poškodb po uporabi in tako naprej.

4. Za napako predmete, se prosimo, da nam jasne slike.

Povratne informacije

Upamo, da vam lahko nam pozitivne povratne informacije.

Če ne boste zadovoljni, nam pišite na enkrat , nakazujejo pomanjkanje , tako da bomo lahko nenehno izboljšanje naših storitev in kakovosti izdelka .

Če mislite, da nam nevtralna / negativne povratne informacije, prosimo, ne?t ukrepati naglo, menimo, daje nevtralen / negativnim feedabck ni vaš namen.Vaš namen je, da nam poveste svoje nezadovoljstvo, če v dejanju, ki ste nam omogoča, da vedo, da smo nezadostni v naše delo, nam bo zagotovo dala zadovoljive rešitve ASAP.

Vaše potrpljenje in razumevanje, ki cenijo v okviru izboljšanje našega poslovanja.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<