Na zalogi je Nov in originalno LM270WF8 SSA1 LM270WF8 SSB1 IPS LCD Zaslon full preizkušen zamenjava plošče

Na zalogi je Nov in originalno LM270WF8 SSA1 LM270WF8 SSB1 IPS LCD Zaslon full preizkušen zamenjava plošče

w5241

Novo

Na zalogi

€89.60
Količina

Oznake: 34 palca ukrivljen zaslon ultra širok, 49 zaslon, anti glare vetrobransko steklo, asus transformer 3 pro primeru, zandman, velik zaslon, ice cube maker obliko, zaslon predvajalnik, 32 lcd monitor, 34 palčni zaslon.

Opozorilo: Bomo poslali združljivi eden namesto če originalna iz parka.Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne, da, da.Hvala za vaše razumevanje!

Opomba: Preden ste jih naročili, ima v primeru kakršne koli napake & težave v naše poslovanje, prosimo, obrnite na nas, kot je opisano spodaj informacije za dvojni potrjuje, da zmaga ta posel skupaj.

· 1 LCD ime modela v roko zdaj.

· 2 Vaš prenosnik blagovne znamke.

· 3 Pošiljanje zgoraj informacije nas in bomo respone ste v 24 urah za hitro in desno posel, hvala!

Opis

Pogoj A+ Nova številka Modela LM270WF8 SSA1 (ali zamenjava model no.: LM270WF8 SSB1) Velikosti 27" Tip a-Si TFT-LCD, LCM Slikovnih pik 1920(RGB)×1080(FHD) Aktivno Območje 597.888(W)×336.312(H) mm Osvetlitev WLED , 3K ur , Brez Voznika Vmesnik Tip LVDS (2 ch, 8-bit) , 30 zatiči Priključek

Pakiranje: Antistatic bag in box

Vsak kos je preizkušen strogo pred odpremo

Paymentand Davek

· 1 Alipay je prednost in varnost

· 2 Izdelek, ki se pošiljajo izven Kitajske bodo imele uvoznih dajatev, davkov in dajatev, itd.Ti stroški se ne couvered bodisi ceno ali stroške dostave izdelka in so odgovornost prejemnika.

· 3, bo naročilo prekliče preko 7 delovnih dni na neplačanem postaje.

Dostava

(Prosimo, upoštevajte,: business/delovnih dni: NE, vključno z weekedn niti praznikih)

· 1 Vse elemente, ki bo odposlano v roku 48 ur ( 2 delovnih dneh ) po plačilu preverjeni.Dostava čas od naslednjih včasih mogoče malo več zaradi meri težave, počitnice ali kaj negotova razlogov.

PREVOZNIK predvideni ČAS POVEZAVO za SLEDENJE DHL 3-7 delovnih dni UPS 3-7 delovnih dni, FedEX, 3-7 delovnih dni TNT 3-7 delovnih dni EMS 5-15 delovnih dni

Čas poštnine bo različni za različne države.Če niste prejeli vašo pošiljko v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj, če vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kot globalne epidemije je še vedno hudo in globalno leti so drage in v kratkem oskrbe zdaj, to traja približno teden dni, da bi spremljali logističnih informacij po dobavi, prevoz čas se bo močno razširilo in v kolikšnem času bo daljši kot običajno.Če morate blago nemudoma, prosimo, ne da bi ga.Nikoli ne odpirajte spore ali dajejo slabe povratne informacije o express dostava pravočasnost, najlepša hvala za vaše prijazno razumevanje!

· 2 naslov za dostavo, ki bo glede na vaše Alipay naslov.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo, ki je prava.

· 3 paket je varno z podpis, ki zahteva.Če nobeden znak za paket, ga bo treba vrniti.Prosimo, ne pozabite, da gredo za post office, da ga poberem.Najlepša hvala!

Povratne informacije

Vaše 5-star pozitivne povratne informacije bodo zelo cenjeni.Če niste zadovoljni z projektu, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Delali bomo z vami, dokler ne boste zadovoljni.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če je kakršno koli vprašanje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<