Sodobni luksuzni Nesreča Zlato Pero talna svetilka, Bakra, Medenine Smolo nordijska Stoječe Svetilke za Villa Tripot hotel Dekorativne razsvetljave

Sodobni luksuzni Nesreča Zlato Pero talna svetilka, Bakra, Medenine Smolo nordijska Stoječe Svetilke za Villa Tripot hotel Dekorativne razsvetljave

w51607

Novo

Na zalogi

€376.50 €225.90
Količina

Oznake: jewelri, lučka tabl, uradni xiaomi, bwart, naloga luči, led rgb, dekor feng shui, lučka led, stopala lučka, vaza okrasite dom.

Dropshipping

obesek luči Storitev za Stranke, · Če obstaja kakršen koli težave pakete, ki jih je prejel,se najprej obrnite na nas, preden naredite karkoli drugega. · · Prosimo, da NE odprete spor, preden se obrnete na nas! · Prosimo NE odpirajte spor, preden se obrnete na nas! · Prosimo NE odpirajte spor, preden se obrnete na nas! · · Spora je ravna s www.apok.si uradni.Platforma ni zelo profesionalne na izdelek težave.Ne morejo pomagati rešiti težave odlično,prav tako pa je dolgo časa reševanja obdelave.Prosimo, zaupajte nam,mi lahko ponudimo satis tovarne rešitev.

Dobili več popust

Dodatne Storitve:

Lahkih tekem in drugih izdelkov lahko kupite v imenu.Prosimo, da izdelek slike in velikosti. 1: Dostava način: DHL, UPS, FEDEX, TNT EMS Kitajska Pošta:; Globalno ladje (razen v nekaterih državah ali posebne oddaljenih lokacij); Če kupec izbere način transporta, ki ni primerna za paket, je prodajalec dolžan, da jo spremenite. 2: Če kupec ni prejel blago, za dolgo časa, se obrnite na prodajalca v času.Prosim, ne odprete spora.Prodajalec bo proces naročilo prvič. 3: carinjenje naloge: prodajalec ne odgovarja za uvoznega carinjenja paketa, kupec je dolžan jasno carin.Kupci, ki so dolžni nositi carinskih dajatev.V nadaljevanju je obvestilo o zaščiti pravic in interesov kupcev: 1. Če kupec prejme paket je paket poškodbe/okvare/Narobe blaga odbor, prosimo, da so fotografije izdelkov v času, se obrnite na prodajalca, za poprodajne obdelavo naročila.Prosim, ne odprete spora.Zavezujemo se, da bomo ravnanje je pravilno in delaš v naši moči, za zaščito pravic in interesov kupcev.Hvala 2. Zaradi problema svetlobo med fotografija, morda obstajajo razlike v fotografije in predmeti, prosimo, menijo, jasno, ko je vaše naročilo, ne prevzemamo v sporih o teh vprašanjih.Povratne informacije predlogi: 1: Naš cilj je zagotoviti vse kupce z najboljšimi blaga in storitev, in da si prizadeva za zadovoljstvo igrati na 100%.Povratne informacije in svetovanje kupcev je zelo pomembno za nas in za druge kupce. 2: Če so zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije (pet zvezdic) kot nagrado, če se počutite zadovoljni, se lahko obrnete na prodajalca kadarkoli za obravnavo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki