Niobij Žice 99.99% Visoke Čistosti Čisto Napotilo Premerom 0,5 mm - 3,0 mm *velikosti 1000 mm za Znanstvene Raziskave in Obdelave Dodatki

Niobij Žice 99.99% Visoke Čistosti Čisto Napotilo Premerom 0,5 mm - 3,0 mm *velikosti 1000 mm za Znanstvene Raziskave in Obdelave Dodatki

w50964

Novo

Na zalogi

€13.37 €12.57
Količina

Oznake: industrijske in znanstveni, multy doma za široko porabo, industrijo in inovacije, kocka volfram, nazaj magnet, indija kovin, indija, zlato gos, balenciaga zavezat, dior zavezat.

Čestitke!Ste pravkar našli Magneti in Materialov Proizvajalca!

Izdelek Na me: Visoke Čistosti Niobij Žice

Čistost: Napotilo ≥99.99%

Premer: 0,5 mm 0,8 mm do 1,0 mm, 1,5 mm 2,0 mm 3,0 mm

O ladijski

Ponujamo brezplačno dostavo za večino izdelkov.Nekateri so s gospodarstvo dostava in nekateri so z express dostava.

Za gospodarstvo dostave, obstaja veliko možnosti, vključno z www.apok.si Standardne Dostave, ePacket, Koreja Post, POS Malezija, Posebno Linijo Yanwen, itd.Večina paketov je mogoče dostaviti v 10-35 dneh, vendar se za nekatere države, gospodarstva dostave lahko traja do 60 dni (Brazilija lahko traja 90 dni).Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če smo lahko za kakršno koli pomoč.

Za express dostava, FedEx, IEIP, DHL, EMS, SF Express so na voljo tudi.Express dostava ponavadi traja 4-12 dni za dostavo.

Če ladjar ne ladjo iterms v vaši državi .

Pišite nam po e-pošti ali Ali TradeManager.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga !

Po Prodaji in Feekbacks

Po Prodaj in Povratnih Vam zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Vašo spodbudo in podporo, ki je naše stalno naprej zagon.

Najlepša hvala!

najboljše želje!

1. Ponujamo brezplačno dostavo za večino izdelkov.Nekateri so s gospodarstvo dostava in nekateri so z express dostava.

2. Samo sledljiv priporočeno pošto bo uporabljamo za naročila.Številko za sledenje pa bo posodobljeno v vrstnem redu, ali v vrstnem redu, ko sporočilo odpremo narejen.Ogledate si lahko informacije o sledenju po nekaj dni po tem, ko številko za sledenje po pošti.Vas prosimo, da se obrnete na našo prodajno-oseba-za pomoč, če jih ne boste mogli, da bi spremljali vaše paket.

3. Za gospodarstvo dostave, obstaja veliko možnosti, vključno z www.apok.si Standardne Dostave, ePacket, Singapur Post, Koreja Post, POS Malezija, Posebno Linijo Yanwen, POST NL, Turčija Post, itd.Večina paketov je mogoče dostaviti v 10-35 dneh, vendar se za nekatere države, gospodarstva dostave lahko traja do 60 dni (Brazilija lahko traja 90 dni).Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če smo lahko za kakršno koli pomoč.

4. Za express dostava, FedEx, IE&IP, UPS Ohranjevalnik&Hitrem, DHL, DPEX se večinoma uporabljajo.www.apok.si Premium Dostave, EMS, Yodel, SF Express so na voljo tudi.Express dostava ponavadi traja 4-12 dni za dostavo.

Za magnetov, lahko traja 1-2 dni.

5. Kot da magnetov, ki niso prijazni do letalskih prevozov, ki bi lahko zavrnil z letališča preverite varnost.Da bi se izognili nesreč in zastojev, smo lahko izberete različne dostava metodo, s tem, kar je navedeno v naročilu.In smo guaranty, da novi ladijski uporabljamo ne bo počasnejši, kot tisto, kar ste se odločili.

1. Prosim, pustite nas 5-star DSR ocen, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.

2. Če obstaja kakršen koli problem z logistiko ali produktih, prosimo poskrbite, da nas kontaktirate pred odhodom negativnih povratnih učinkov ali dvig spora.Imamo popolno servisno službo zavarovanje storitev sistem na voljo ves čas.Sporočila, ki nam je vedno najboljši in najhitrejši način, kako rešiti problem.

3. Tam so vedno način, kako rešiti problem s komunikacijo in medsebojno razumevanje.Lahko nas kontaktirate enega od spodnjih načinov:

A. Prek www.apok.si Sporočilo ali Naročilo Sporočila

B. Preko Trgovine Manager

C. Preko e-Pošte ali druge osebe, ki

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<