Odstranljiva Lepoto francoski Wallstickers La Vie Est Belle Življenje Je Lepo Vinil Wall Art Nalepke Freske Plakat za Dom Dekor

Odstranljiva Lepoto francoski Wallstickers La Vie Est Belle Življenje Je Lepo Vinil Wall Art Nalepke Freske Plakat za Dom Dekor

w50049

Novo

Na zalogi

€8.35 €5.84
Količina

Oznake: stareřina palico, malfoy, lucius malfoy palico, Draco Malfoy, palico čarovnik, Palico, draco, draco malfoy družino obroč, draco malfoy obroč, hermion palico.

Descripition:

Pakiranje: OPP

Dimenzije: 50X70cm

Teža: 100 g

Barva: Črna

Funkcija:

Stenske nalepke so neke vrste stene moda.To je enostavno, da dobite stensko dekoracijo, ki je enostavno, hitro in naključno.

Okras učinek je zelo intuitivna.narejen iz PVC materiala, z veliko površino in lepljivosti, enostaven za nego in ekonomično in poceni.

To je izdelek sodobne družine, trgovina dekoracijo sten.

Non-tiskanje, fine izdelave brez bele robove, barvo na obeh straneh, je lahko pritrjena na pohištvo, gospodinjski aparati, stene, steklo, itd.

Seznam Izdelkov:

1 * Stenske Nalepke

{slike}

Trgovski

1. Če ste ruski kupec, prosimo, povejte nam vaše ime, priimek, ko ste plačilo,potem smo lahko pošlje blago hitreje.

2. Pred nakupom, prosimo, dont prezreti barvo, velikost in številko.Upamo, da naše stranke lahko dobite stvari, ki jih imajo radi.

3. Če imate kakršne koli druge zahteve, prosim, pustite nam sporočilo,, bomo poskušali naši moči, da vam služijo. ^-^

4. če bi veliko predmete v enem vrstnem redu, in imajo težave z visokimi stroški poštnine,prosimo, obrnite na nas.

5. če vam že, da veliko postavk v moji trgovini, in želite, da drugi elementi v prihodnosti.kontaktirajte nas za popust.Opozorilo:različne računalniki zaslon barve drugače, barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od zgoraj, slike, hvala za razumevanje

.fkdesc p {font-size: 16px;}

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<