Ženske Pletene Jumpsuits Turtleneck Puloverji Playsuits Mujer Skokih Ženski Dolgimi Rokavi, Solid Seksi Pletenine Priložnostne O vratu Za

Ženske Pletene Jumpsuits Turtleneck Puloverji Playsuits Mujer Skokih Ženski Dolgimi Rokavi, Solid Seksi Pletenine Priložnostne O vratu Za

w49947

Novo

Na zalogi

€31.22 €15.61
Količina

Oznake: za brezrokavnik ženske, gume svile, jumpsuit pleteninah, leopold, turtal plesti jumpsuit, ženske za, bluzo obleko dolgo, ženska za, Do leta 2020 za, backbeat.

FQA

O velikosti

1.Prosimo, strogo upoštevati velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade.Prosim, primerjajte vaš glavni velikost telesa, kot so : ramo/bust/pas/hip/....

2.Velikost ima lahko 2-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.Prosimo, upoštevajte, če ste ukrep.

3.Predlog hladne vode, umivanje rok,ne belilo,prosimo, rountine suho čiščenje.

Dostava

Priprava Čas: bomo ladja vaše naročilo v roku 2-3 delovnih dni po Preverjanju vsak element skrbno.

Čas dostave: Zaradi covid-2019, če sem iskren, vaš paket bo imel zamudo, kot ponavadi, vas bomo sproti na sledenje in upam, da boste lahko dobili v najkrajšem možnem času.

Kako sem lahko spremljali svoj paket

Prosimo, sledi vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net /(Kopirati brskalnika, da odprete)

Poprodajne storitve

Če obstaja nezadovoljstvo, se obrnite na nas v času brez obotavljanja pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo, in da izpolnjujejo svoje potrebe.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 5-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomagajo razširiti.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<