Mesto Mini Street View Številke Kavarna Restavracija Apple Store Cvetličarna Gradnik, Igrače Za Otroke Darilo

Mesto Mini Street View Številke Kavarna Restavracija Apple Store Cvetličarna Gradnik, Igrače Za Otroke Darilo

w49506

Novo

Na zalogi

€28.25 €16.66
Količina

Oznake: blok zgraditi, citi lego, krzno plašč, veliko gradnikov številke, kava lego trgovina, lapop kavarna, Blok, moški pogled, lego ulica, 001 nas.

Opis: Mesto Mini Street View Minifigs kavarna,Restavracija,Trgovina Apple,KTV Bar Gradnik Igrače Darilo Mini-Številke Velikost:4.5 cm Opozorilo:ne morem jesti Starostni Razpon:> 6 let Proizvoda Material: Okolju prijazen ABS plastike, Če želite, da ga uporabljate kot darilo, vam priporočamo, da izberete polje z je lepa originalni škatli,lahko dajo otroka presenečenje darilo Pakiranje vsebina: 1 komplet gradnik z pouk knjigo brez original škatle,novo, v zaprti torbi.Opomba: 1.Igrače vključujejo mini blok številke,Če si želite ogledati podrobnosti, se obrnite na nas. 2.Izdelke je ne vključujejo v originalni embalaži, razen če je drugače navedeno.(če potrebujete polje, se obrnite na Prodajalca, če želite dodati polje fee) 3.Zaradi roko ukrep,ki Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 1 cm v merjenje.Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vprašanja in Odgovori V: Zakaj ne vidim nobene mini blok številke v tej igrače?

A: Duo za www.apok.si pravila,so vsi zneski ne prikaže,če želite,nas, prosimo, kontaktirajte za ogled slike.

Q: proizvod je zamudili ali pa bo zlomljen del, ko se prikaže?

A: Prosimo, sporočite nam, ki manjka, bomo poskrbeli pon.

V: Kaj lahko storim, ko nakup zaščito čas izteka?

A: Če vaš nakup zaščito čas teče ven, vendar še vedno niso prejeli paket, se obrnite na nas za podaljšanje.

Q: Izdelek in embalažo?

O: Smo paket z Mehurček vreča brez originalne embalaže.Če jo potrebujete, se obrnite na nas, da dodate nekaj pristojbino za polje tovorni

Pošiljke: 1.Paket bo poslan v roku 48 ur.ko bo vaše plačilo, je končan.Dostava informacije bodo posodobljene 3-7 delovnih dni po tem, ko je bil paket poslan,in lahko začnete sledenje vašega naročila, v tem času.Gospodarske express metode ne bo zagotovilo sledenje podatkov ob parceli odhod iz Kitajske,prosimo, sporočite. 2.Bomo pack vaše naročilo z visoko kakovost mehurček vrečko in skrbno preverite vsak paket, preden odpremo.Prosimo, ne skrbite. 3.Prosimo, izpolnite vaše polno ime in pravilen naslov pošiljamo samo pakete, ki temeljijo na www.apok.si je, da naslov. 4.Dobavni rok je približno 9-40 dni(Grčija,Kolumbija,Zimbabve je 30-90 dni),glede na državo lokacijo in očiten način.Če pošiljka ne more biti pravilno deliveryed v varstvo obdobju,se obrnite na nas za razširitev nalog zaščite časa ali poslati parceli.Vrne: 1.Polno nadomestilo ali odškodnino, če kupec ni prejel blago. (Kupci morajo komunicirati s Prodajalcem, v času dobiti odškodnino od prevoza podjetja.) 2.Smo lahko povrne v roku 7 dni, če ste nezadovoljni z blagom.vendar boste morali plačati vrnitev shipping stroški paket in zagotovite, da blago, ki so skupaj in ne vpliva na nadaljnji prodaji.Povratne informacije: 1.Če ste zadovoljni, ko ste prejeli blago,iskreno upam, da boste nam lahko 5 zvezdic povratne informacije,in shars nekaj lepih slik o igrače. 2.Če ne prejmete red v zaščito čas ali prejeli paket in našli manjkajoče nekatere izdelke,prosim stik z nami,bomo podaljša dobavni čas in pošiljanje manjka blaga za vas brezplačno. 3.Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Iskreno upam, da naše blago bo prineslo srečo v vašem življenju!Lep Pozdrav!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki