10PCS Bela 30 CM 5050 12/15SMD DC12V Prilagodljiv Vodotesen LED Trak Svetlobe Za Avto Notranjost Zunanjost Dekoracijo Dan Teče Svetlobe

10PCS Bela 30 CM 5050 12/15SMD DC12V Prilagodljiv Vodotesen LED Trak Svetlobe Za Avto Notranjost Zunanjost Dekoracijo Dan Teče Svetlobe

w48667

Novo

Na zalogi

€11.50 €10.35
Količina

Oznake: bohemian strele, napad titan river, pasu dolge tanke človek, povoj glavo anime, črna ženska jenas, rojen objemka monitor, band led 5 pin 12v, arkadne igre mesto, bikini oblazinjeni velikost.

10PCS Bela 30 CM 5050 15SMD DC12V Prilagodljiv Vodotesen LED Trak Svetlobe Za Avto Notranjost Zunanjost Dekoracijo Dan Teče Svetlobe

1.Model:led trak 5050 15smd 30 cm

2.Napetost: DC12V

3.Vir svetlobe:led 5050

4.Barva:bela

5.Velikost:30*1.0*0.2 cm

6.Nepremočljiva: Yes

Paket vključuje:

10PCS 5050 15SMD 30 CM LED Trakovi

Postavka so dobavljeni v roku 5 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

Ladje, ki jih HK post air mail in China post air mail, je po navadi 15 do 45days,in nekaj contries, kot so Brazilija,Argentina...potrebujejo več 50days,prosimo, počakajte potrpežljivo in vas prosimo, da nas vprašati, da podaljšajo dobavni rok.Ali, če želite prejeti hitreje,se obrnite na nas za dodatno plačati express ladijskega stroškov.

Stranke, ki so iz ruščine,prosimo, vpišite polno ime,ali vpliva na normalno sprejemanje.

1 Naših zaposlenih, bo preveril vse predmete, preden odpremo.Če ste prejeli poškodovan element,bomo exchange druge blagovne znamke v novo zamenjavo v roku 7 dni začne dobavni rok.Bomo odgovorni za stroške prevozov iz naše mesto, da tvoje medtem ko kupec mora plačati vrnitev stroškov.Pošta nam takoj ko boste našli izdelke imajo težave,vam bomo ponudili vrnitev številko poslati element,element, ki ne preverite in popravila brez vračanja številko.

2 Opomba: pišite nam, če boste našli vse tehnične težave med namestitvijo.Res pa je, da naše zadovoljstvo, da vam pokaže, in vas podpiramo.Večina problem je le misure in razumel, kako uporabljati.Skrbno preverite, preden pošlje elemente nazaj, kot mi ne bomo odgovorni za vse stroške prevozov, če bomo našli izdelek ni disidirala, kot si opisal.

3 Razbiti Predmet:

Preverimo vse naše elementov pred pošiljanjem,če ste prejeli razbiti predmet ali manjkajoč element,vljudno prosim, da vse paket materiala,fotografirate in pošljete k nam v roku 7 dni.Sprejmemo samo tiste primere, ki poroča, in pod pogojem, fotografije, da nam v roku 7 dni.Pomagali vam bomo zahtevek škodo ali izgubljeni iz kurirska podjetja.Vendar kurir bo družba traja približno 14 do 28 dni za preiskavo primera.Zato vas prosimo, da waitfor rezultat.

4 predmet garancija postane nična:

(1) Če je poškodovana, je, ki jih povzročajo:Nepotrebno obrabo,umazanijo,zlorabe,nepravilne namestitve ali delovanje,malomarnosti,nesreče.

(2) Če je v garancijskem obdobju, je konec.

(3) Če je predmet, ki je bil odprt,odstranjeni vsi deli predmeta oziroma popravljen s strani nepooblaščene osebe.

Prosimo, pozorno preberite našimi pravilniki, preden vaše naročilo,če imate kakršno koli vprašanje, vas prosimo, da nas kontaktirate.Najlepša hvala!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomembna!!Bomo appriciated, če lahko pustite posibive povratne informacije.

Prosimo, kontaktirajte nas takoj, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da naslov za vprašanje, če ne vemo o njih!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<