Smešno Namizje Interaktivna Igrača Dve Osebi, Streljanje, Šah in Izobraževalne Igre Interaktivne starši-otrok, Otrok Igrača Začetku Igre I6Z0

Smešno Namizje Interaktivna Igrača Dve Osebi, Streljanje, Šah in Izobraževalne Igre Interaktivne starši-otrok, Otrok Igrača Začetku Igre I6Z0

w47990

Novo

Na zalogi

€4.55 €2.37
Količina

Oznake: shocker igrača, rpc, hokej lesa, šah pohištvo, dvigalo igrača, šahovsko igro, zložljivi, hokey majica, ar ročaj, hokey jersey, hokejski dres.

Navodila za uporabo:

1.2 igralca

2. Začnete igro in kraj pet ploščki na vsaki strani plošče.Potisnite oba konca elastični trak v stranskih utorov, tako da se zaskoči.Dveh igralcev pozdravili "High Deset" slog, da začnete igro.

3. Igralec uporablja elastični pas za začetek plošček iz vrat, dokler ni plošček ob njej.Igralci ne zavrtite, jih samo ponovno polnjenje in ustrelil, kakor hitro je mogoče.Kdor izbriše odbor prva zmaga.

4. Dodatno Punisher Variacij Igre

Za izkušene igralce, Punisher je zanimiva varianta igre.Vsakič, ko zaženete ledu, hokej žogo, ne da bi šli skozi vrata, morate poberem nasprotnika je hokej na ledu in stati poleg, medtem ko reciting "sprejemam moja kazen.

Specifikacije:

Izdelek parametre:

Material: les

Velikost izdelka: 37 * 24 * 3CM

Teža izdelka: okoli 300 g

Dodatki: 10 kosov

Paket Je Vključeno:

Šahovnici * 1 figuro * 10

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki