PEERLESS Virgin Lase Perujski Svoboden Val 4 Snope Z Zaprtjem 4*4 Čipke Nepredelane Surovine, Človeški Las Razširitve

PEERLESS Virgin Lase Perujski Svoboden Val 4 Snope Z Zaprtjem 4*4 Čipke Nepredelane Surovine, Človeški Las Razširitve

w47379

Novo

Na zalogi

€289.15 €170.60
Količina

Oznake: alipeerless lase, brazilski lase devica, peerless visoko, elisheva lase, dolago lase, a.r.sem las, fadvan lase, pearless, peerless zvočnik, alimoda lase.

1.Blagovna Znamka: Peerless Lase 2.Lase Votek: Pralni Dvojno Tkanje 3.Tekstura Las: Perujski Virgin Lase Svoboden Val 4.Barva Las: Naravne Barve/Naravno Črna 5.Lase Dolžina: 10-28 palca Na Zalogi na Voljo 6.Lase Teža: 95-100 G/Snop(Približno 3,2-3.5 OZ/Kos) 7.Material: 100% Virgin Lase Brez Kemično Obdelanih 8.Življenjska Doba: Več Kot 12 Mesecev 9. Čas dostave: DHL 3-6 Delovnih Dni / Z DPEX/GES 5-7 Dni, 10. Lahko Permed: Da

-- LASE VIR --

Naši Paketi So Zbrani Od Donatorjev Neposredno, Vsak Snop Je Iz 100% 1 Samim Donatorjev.

-- LASE MATERIALA --

Vsi Naši Paketi So 100% Nepredelane Cuticle Usklajena Človeških Las Weaves. -- LASE TRAJANJE --

Naše Lase Lahko Trajajo Dlje Kot 1 Leto, Z Ustrezno Nego.Perujski Virgin Las Je Naš Najbolje Prodajan Izdelek.

-- --ZAPRTJE

Prosti Del In Srednjem Delu So Tako Na Voljo.Srednje Rjava Švicarski Čipk, Naravnega Pred Oskubljene Lasišča. -- ČIPKE TIP --

Srednje Rjava 4*4 Čipke Zaprtje, Izgleda Naravno Na Pravi Kože.

V:ZAKAJ NE MOREM PLAČATI, DA ?

Morate izpolniti pravilno credict informacije za kartice, ko gre za plačilo ,ne debetna kartica informacije .tudi vaše kreditne kartice mora biti povezan z vašim www.apok.si račun ,kakršno Koli vprašanje ,samo stik z nami, prvi

Q:SEM PREKLIC NAROČILA ,AMPAK ZAKAJ ŠE VEDNO NISO PREJELI NADOMESTILO ?

To potrebo 7 delovnih dni za www.apok.si za postopek vračila ,da se bolnik

Q:VAL TEKSTURO LAS

Valovite/kodrasti lasje bodo postali bolj ohlapno po u wash out.Ker so naravni lasje, parni proces, ki ga vijugasto/kodrasti.Lahko pa bi ur lastne sloge za lase z likalniki.

Q:PRELIVANJE /ZMEDA PROST

Ukinitev :Ko izpolnjujete 2-3 pramenov izgube novih las .To ni pravi ukinitev, vljudno predlagam, da ščetkanje s široko-zob glavnik potem pečat votek, preden znova obrok, da se prepreči prelivanje toliko v prihodnosti.

Zmeda: Običajno naše lase, ne bo zmeda, ker je 100% človeških las.Vendar, suhost, olje &umazanijo build-up, sol ,vodo ali ne česanje out dnevni bo privedlo do zmeda in odpadanje.Prosimo, upoštevajte navodila za nego las in dobro uporabiti šampon &balzam za pranje las dvakrat na teden.

Q:ZAKAJ SO KRATKE DLAKE NA VOTEK?

Ko dlake cut iz darovalcev ,je snop dolge dlake in ne votek.Dolžina dlake morajo biti krat za šivanje votek.To je razlog, zakaj obstaja kratkimi dlačicami, po eni strani.Prosimo, ne skrbite o tem, da ne bo vpliva lase videti, in ne bo vplivalo na lase uporabo in kakovosti.

Q:JE VSAK PRAMEN LAS ENAKO DOLŽINO?

Naše lase je 100% človeških las, Kot so naše dlačice, človeških las, ki je ni mogoče rastejo na točno isto dolžino vsak posamezen sklop.To je razlog, zakaj človeških las konča se vedno tanjše kot vrhu.Prosimo, da v celoti razumeti in upoštevati, preden dajanje nalog.

Q:SPLIT/DRY KONČA

Suho Konča: Naši lasje bodo malo posuši po visoko temperaturo pare predelana, zlasti daljše lase.S pravimi izdelki za stanje in vlage zdravljenje las, to bo v veliko pomoč.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<