LOSONCOER 2100mAh Za Apple iPhone SE 5SE Baterija Visoke Zmogljivosti Telefona, Baterije + Brezplačna orodja Stojalo Držalo Nalepke

LOSONCOER 2100mAh Za Apple iPhone SE 5SE Baterija Visoke Zmogljivosti Telefona, Baterije + Brezplačna orodja Stojalo Držalo Nalepke

w47348

Novo

Na zalogi

€9.54 €8.77
Količina

Oznake: fiat baterije nalepka, iphone 5 baterije pisen, baterija se iphon, iphon 5se, ohišje za iphone 8 rick in morty, automat iphone 6s baterije, baterija iphon 11, ape iphone, irobot 5 baterija, iphon 7 golf baterije.

Ple ase ostali assu rdeče p urchase ,Izdelek ima eno leto garancije.

Opis:

1.Uporaba za: Apple iPhone SE

2.Napetost: 3.82 V

3.Zmogljivost: 2100mAh

4.CE standard, Varnost in okolje: Dvojno zaščito funkcije.Dvojno IC in PCB električni odbor zaščito polnjenje praznjenje in kratkega stika.

5.Baterija je enake velikosti z originalno baterijo.

6.Vsi izdelki so 100% čisto nov, Mi test baterije s profesionalno opremo pred pošiljanjem,Prevoz nas z dobro embalažo.

7.Ko boste plačali za vaše naročilo, Bomo hitro proces red in pošlje.

Kako Track My P arcel?

Prodajalec poslal vse pakete s spletno sledenje,W kokoš, s eller pošiljate predmete , Trackin g info rmation je av ail lahko w ithi n 5 -10 d ay s .Vrnitev in Garancija T on postavke za prijetje y za 1 vi ar, T je m ar i anc nty je applicab le, da unartificial,ne odstranite sem sisteme .R eturn ite ms t o namestite novo ite ms za kupca.Feed back 1.Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov. 2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas. 3.Prosimo, kontaktirajte nas, preden spore ali pušča negativne ali nevtralne povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!Dobra komunikacija naj na hitro reševanje problemov in bolj prijetno.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<