14x20cm,100 X Bela Stand up Zip Lock Papir Vrečka z mat Jasno okno - Zapira Kraft Papir za vreče zadrgo posnetek self-zaprti

14x20cm,100 X Bela Stand up Zip Lock Papir Vrečka z mat Jasno okno - Zapira Kraft Papir za vreče zadrgo posnetek self-zaprti

w46977

Novo

Na zalogi

€10.93
Količina

Oznake: grater 9 funkcije, ipad mini neoprena, laser moč 5 w, laser quartz uro, laser kaže 12v, lasersko sondo xiaomi, laser vijolično poceni, ribolov ustanovi xiaomi, temno zelena dresees.

Bela stand up kraft papir za vreče z Mat okno in Zadrgo self-zaprti

Popolnoma nova in visoke kakovosti

Specifikacija : Stand up okno,Enostavno trganje

Debelina: 0.14 mm vsaki strani, zakonska straneh 0.28 mm

Tiskanje: ne, tiskanje in brez označevanja

Material : Kraft papir, Kraft papir composite

Značilnost: Film prevlečeni - Vode, ki so dokaz za znotraj in zunaj

Slog : Self-stoje, Mat jasno okno display, Vrh zadrgo za večkratno uporabo

Barva: Bela

Številka : 100 / veliko

Velikost: 14x20+4 cm - (Širina xLength + eni Strani širino spodaj)

Obvestilo: na voljo so lahko barvne razlike, če je torba je prišel ven iz različnih serij!Uporaba za: kava fižol, čaj, suho matica, prigrizek, kakav fižol, hrana, v prahu, zelišča itd.

Značilnosti : Dobro tesnjenje, Hrana materialov razreda.Različne paket nadzor Bo vaše delo bolj enostavno.

Sliko za prikaz,prosimo, da razsežnost velikost

Načini plačila

Samo prepričani, da plača na nas preko www.apok.si Depozitni preko Vis, MasterCard, QIWI, Western Union-a in Bančnega Nakazila.Vaše Plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

Poprodajne Storitve

1,Politiki Vračila

Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo.Če menite, ki niso zadovoljni s predmeti, ki ste jih dobili od nas, predmet pa se razlikuje od opisa.Prosimo, sporočite nam.Celotno vračilo, menjava ali zamenjava je na voljo.Samo, če je potrebno,prosimo, da vrnete izdelek, da nam v roku 3 dni po tem, ko ga prejmete.

Prosimo, Upoštevajte,: ne Bomo vrnili ladijskega stroškov ali ne prevzame ladjar stroškov, nazaj k nam, razen če je naša krivda.Upam, da boste lahko razumeli.

2,Povratne Informacije & Stik Z Nami

Cenimo vsak pustite povratne informacije, ki jih naše stranke.Če so kakršne koli težave, se obrnite na nas prvič befor pušča negativne ali nevtralne povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave v najkrajšem Možnem času.Upamo, da vam je všeč naša predmetov in upam, da boste lahko nam pozitivne povratne informacije.Najlepša hvala!

Uživajte Svoje nakupovalne tukaj !

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki