Funlife 10/15cmx25pcs kamen, mozaik, Nepremočljiva PVC samolepilno Steno / Strešnik Nalepke Za Kuhinje, Kopalniško Pohištvo SJ013-SJ019

Funlife 10/15cmx25pcs kamen, mozaik, Nepremočljiva PVC samolepilno Steno / Strešnik Nalepke Za Kuhinje, Kopalniško Pohištvo SJ013-SJ019

w46765

Novo

Na zalogi

€11.25 €7.88
Količina

Oznake: kuhar kuhinja, stekleni mozaik ploščice, lego kock nalepka, strešnik nalepke l, plakat funlife, samolepilni mozaik, strešnik strešnik nalepka, kopalnica mozaik ploščice, stol silicij, nalepke ploščice kuhinja.

Serija strešnik prilepite vam lahko z notranjo ponovno rešitve.Vso hišo je mogoče preprosto oblečen,kot so dnevna soba,spalnica, kuhinja,kopalnica.Kjerkoli želite, da se spremembe—TV steno, spalnica ozadja,kopalnica in okna, lahko spremenite, da karkoli želite.

Smo skrbno izbrali Eko PVC+Strešnik-kot kristalno film zelo redko materiala na trgu, doseganje osnovni standard, kot je vodotesno, olje pred nesrečami in varstva okolja.Poleg tega ultra-tanko debelino in označite lahko vidimo s prostim oči, da kakovost občutek hiše dvigne na novo raven.Na poti za uresničitev naših sanj, smo ostali hojo in dobro razpoloženje vsak dan.

1.Ladje po vsem svetu, od Kitajske,

2. Naročila se obdelujejo in odposlano v roku 24-48 ur po plačilu, je jasno.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4.Ocenjeni čas dostave je odvisna od ciljne države.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Prosimo, dodajte še 5-10 dni, kot je zakasnitev v času počitnic.

5.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se Obrnite na Nas .Bomo spremljali pošiljko, in odgovori, da boste čim prej.

6. Čas Dostave: (Standardna Dostava)

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<