10.2" Android 8.1 Avto Radio, GPS Navigacija Multimedia Player 2G(RAM-a)+16 G(ROM) za Nissan X-Trail, Qashqail -2017 wifi Stereo

10.2" Android 8.1 Avto Radio, GPS Navigacija Multimedia Player 2G(RAM-a)+16 G(ROM) za Nissan X-Trail, Qashqail -2017 wifi Stereo

w46295

Novo

Na zalogi

€178.49 €82.11
Količina

Oznake: avto večpredstavnostnih, gp tracker, 1 din radio, bluetooth avto radio, j11 nissan qashqai, zvočnik, android avto, 2 din radio, android telefon, nissan qashqai.

Android 8.1 Avto Radio Posebno Za Nissan X-Trail

Posebne funkcije:GPS,pogled od zadaj kamero,DVR kamera,OBD2,ogledalo povezava,Wi-Fi,volan nadzor,Bluetooth.

Operacijski Sistem: Android 8.1

Prikaže velikost: 10 inch

CPU: 1.2 Ghz Quad-core

Nazivna Moč: 4*60 W

RAM: 2 GB

ROM: 16SLO

Ločljivost: 1024*600

Zaslon: Kapacitivni Zaslon Na Dotik

Video-out:Podpora

Wi-Fi :Podpora

USB Reže:Podpora

GPS:Podpora

DSP: Podpora

1.Funkcijo GPS,Android radio podpira skoraj vse aplikacije z zemljevidi (Yandex zemljevidi, Google zemljevidi, IGO zemljevid itd.).Lahko naložite vašo najljubšo aplikacijo preko Google play, prav tako jih lahko prenesete zemljevid iz telefona, nato namestite USB za uporabo brez povezave GPS.

2.Podpora USB DVR,Ko setup, to funkcijo lahko zajemajo dogodke, ki se pojavljajo med vožnjo, ki zagotavlja varnost funkcije, kot so trčenja posnetkov.prav tako lahko kliknete sliko, da preverite DVR

3.Podpora pogled od zadaj kamero ,Ko je avto v Vzvratno Prestavo, ta avto DVD samodejno preklopil nazaj-gor sliko pogled z parkirišče linije.če želite, pogled od zadaj kamero, pls, kliknite na sliko, da ga potrdite .

4.Funkcije Bluetooth,podpora telefonski klic, glasba, glas po povezavi Bluetooth,se Povežite vaš pametni telefon z Bluetooth funkcijo,lahko kličete in sprejemate klice neposredno iz avtomobilov DVD sama z vgrajenim MIKROFONOM in zvočnikom.Naredite svojo roko prosto za varno vožnjo.

5.Ogledalo povezavo, se lahko povežete iphone in android telefonov, Telefon, kot so GPS navigacija,glasba,igranje iger,video posnetkov.Naredi povezan vožnje lažje, varnejše in bolj prijetno.Za telefone Android, lahko povezovanje in nadzor naprav z USB, Za iphone, lahko povežete z Wi-Fi.

6.Podporo volana ,ki je združljiv z večino volana nadzorne funkcije.Enostavno preklopi skladbe,kanale in prilagodite glasnost, tudi za ročno brez Bluetooth telefon, da bi vam zagotovili varnejše in bolj prijetno potovanje.

7.Multimedia Player,1024*600 ločljivost zaslona, podpora HD 1080P video prikaz.Zidava-v Wi-Fi, da uživajo spletna glasba in video posnetki.Podpora zaslon za USB in SD Kartico.Podpora Media Format:JPEG,DVD-R/RW,CD,WMA,MP3,DVD-RAM,Mp4,ect.

8. Bulid svoj zvok.In z vgrajeno 4*45 W ojačanje, glasbo, zvoke, jasno, tudi pri visoki glasnosti.Prilagodite zvok, da vaše osebne preference z 9-band grafični equalizer.Pop, Rock, Jazz, Klasična, Ravno, Uporabnik, Glas.Več prilagajanja možnost je, naj ga prilagodi avdio izkušnje, da vaše všeč.

9.Podpora OBD2, Diagnosticiranje vaš avto kip kadarkoli, in potrebujejo samo prenesete OBD2 apk v radio, in če boste potrebovali na OBD2, pls kliknite naslednjo sliko, izberite.

10.Podpora WIFI,lahko uporabljate radio, povežite telefon je hot spot ali druga omrežja Wi-Fi, potem pa lahko prenesete vse aplikacije, ki jih želite, in Enostaven dostop do omrežja.

11.Podpora Multi-Jezikih,je le del jezikov v radio

12.Glavni Meni

Podpira veliko modela avtomobila logotip kot " Boot Logotip, morda lahko izberete, je prikazan samo del logotip v radio.

13.Učinkovito Odvajanje Toplote.Naprave z itselfficiant odvajanje toplote bo, da teče v stabilno in še vedno omogočajo nemoteno delovanje tudi če vaše avtomobile temp doseže do 70℃.Izpušni toplote preko dvojno aluminija hladilnega telesa

14.Kot nalašč trgati narazen zaščitno folijo metode

1.Prosimo, uporabite rezilo najti zaščitno folijo

2.Solza zaščitno folijo

3.Odlično HD Velikem zaslonu

15.Izdelek videz in kabelske povezave, zadaj za povezavo kamere.

Naslednje je radio je kabel, pls preverite, če je to primerno vaš avto

16.Podpora Video-Out Funkcija

17.Cena, vključno z vseh Žic, kot je opisano spodaj:

Univerzalno moč žice: 1 kos

Posebno Moč Kabla: 1 kos

RCA žice:1 kos

Kamera zadaj Žice:1 kos

GPS žice: 1 kos

USB žice: 1 kos

Original USB žice: 1 kos

Canbus : 1 kos

Naš delovni čas je 9:00-18:00 od ponedeljka do petka(Peking časa), tako da če mi ne odgovori, ker naš čas je drugačen,ko smo ga videli, bi se odgovor boste prav kmalu, hvala vam, ker ste prvi.

Druge Android Radio

Če vam je zanimiva, morda lahko kliknite spodnjo sliko, da se preveri, ali je

Tam je px6 funkcije

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<