Joga Blok Valja Masaža Žogo Nastavi Eva Fitnes Pene Valja Pilates Body Masaža Vaje v Telovadnici z Trigger Točk, Masaža Roller

Joga Blok Valja Masaža Žogo Nastavi Eva Fitnes Pene Valja Pilates Body Masaža Vaje v Telovadnici z Trigger Točk, Masaža Roller

w4611

Novo

Na zalogi

€8.59 €6.44
Količina

Oznake: pene valja, gume plute joga, chrono trigger, e scooter, telovadnice zapestje roller, eva joga opeke, massag roller, mentol cigarete žogo, krzno žogo joga, velik masažni valj.

Značilnosti:

Ta komplet je vse kar potrebujete za izpolnitev trigger point masaža.Doseči sprostitev mišic in myofascial sprostitev v hrbtu, ramenih, vratu, nogah in prsih.

Vsak kos se lahko uporablja, da ciljate na določene mišične skupine in področja.2 različnih velikosti pene lacrosse žogo se lahko uporablja, da se razlikujejo po intenzivnosti, medtem ko arašidovo masaža žogo in pene valja se omogočilo stabilnejše vozni gibanja.

Majhno žogo, 8 cm (3.15"), dvojno arašidovo žogo 16 x 8 cm (6.29" x 3.15"), mala pene valja 45 x 15 cm (17.71" x 5.9").

KREPI USPOSABLJANJA: z masažo žogo in z valji za dopolnitev vaše joga, Pilates in telovadnice workouts.Pomaga, da se raztezajo mišice, zmanjša bolečine, lahko pa tudi izboljšujejo krvni obtok.

TERAPIJA: podjetje self masaža je odličen način za zdravljenje napetosti doma.Masažne kroglice in valji se lahko uporablja za ciljanje posameznih področjih in pomoč sprostitev trmast vozlov.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<