Brezplačna dostava Naravne volne Batt /semi-polstenja volne za iglo, polstenja iglo ,Predenje vlaken, Foto rekvizitov, Svetlo rjava

Brezplačna dostava Naravne volne Batt /semi-polstenja volne za iglo, polstenja iglo ,Predenje vlaken, Foto rekvizitov, Svetlo rjava

w4558

Novo

Na zalogi

€4.93
Količina

Oznake: sive volne potepuški, sr2ez, ftth, jumbo preja, volna, preja, vlakna merino volne klobučevine, Merino, počutil volne, čutil za needlework, igle za polstenje.

Lepa in velikanski mikane Volne batt.Veliko, mehko in puhasto, in skrbno mikana, da bi vam najboljše rezultate za vaše projekte.Vsi so kot nalašč za iglo polstenja, mokrega polstenja, predenje in ker so dovolj velike, da lahko brez težav uporabljajo kot foto prop.To se doseže semi-polstenja učinek skozi posebno obravnavo, in hitrost polstenja dela je močno pospešila za iglo ali mokro počutil. 100% volna "50 g "pribl (teža se giblje malo iz batt, da batt) Približno 50 cm širok x50 cm dolgo (te meritve se razlikuje nekoliko od batt, da batt,Ker rezanje velikost je različna, to je samo referenčno območje) "1m2"cca 100cm*100 cm dolgo,Ker je debelina vsako serijo je različna, običajno teža 1 m2 boje med 170-250 g.

DOSTAVA POGOJI: 1.Čas obdelave:smo običajno ladja v roku 2-5 delovnih dni po prejemu celotnega plačila. 2.Dostava storitev:običajno nudimo Brezplačno dostavo po kitajskem post air mail.ČAS DOSTAVE: 1.To običajno traja približno 15-30 delovnih dneh prejmete izdelka, ki ste jih naročili(predvsem v 10 do 20 delovnih dni). 2.Mednarodni ladijski promet je prizadela veliko negotova dejavnikov,e.g.carinski,leti,vreme,vojne in trgovinske politike,zato pošiljk lahko dobili z zamudo včasih.Pišite nam, če imate še vedno niso prejeli vaše predmete po ocenjeni čas prihoda,potem bomo zagotovo našli ven in rešiti problem za vas zadovoljivo.PIŠITE NAM: 1.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor,prosim, ponovno poslal vaše e-pošte ali pošiljanje sporočila za nas,in mi odgovorijo, da boste čim prej. 2.Prosimo, upoštevajte, da barve zastopanje, ki je predmet predelovalnih dejavnostih variance, in morda ne bo točna.Prav tako pazite, da zaslona nastavitve se lahko razlikujejo od računalnika do računalnika in izkrivljajo dejansko barvo.Prosimo, preberite pogoje temeljito pred dajanjem ponudb.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<