10/20/30 Kos Otroci Oblačila Obešalnik Stojala za Prenosni Plastični Prikaz Obešalniki Windproof Coats Obešalnik Otroška Oblačila, Organizator #YG

10/20/30 Kos Otroci Oblačila Obešalnik Stojala za Prenosni Plastični Prikaz Obešalniki Windproof Coats Obešalnik Otroška Oblačila, Organizator #YG

w45403

Novo

Na zalogi

€5.04 €3.73
Količina

Oznake: otroška soba preprogo, polstenja baby obešalnik, stilist oblačila rack, otroci fantje obešalniki, obleko obešalnik stojalo, sušenje perila rack, vijak stekla, oblačilo obešalnik multi, krpo rack, zeralo obešalnik za oblačila.

10/20/30 Pack Non-Slip Žamet Otroci Obešalniki Za Jakne, Hlače, & Obleko Oblačila Gary Roza

Prodajno mesto:

10/20/30 na voljo Slonovine otrok žamet ne zdrsne obešalniki, featuring 360 stopnja vrtljivi, sijoče, krom kljuke in zarezo ramenih, da bo visi oblačila preprost užitek!

Mehka tekstura žamet obešalniki za oblačila prijemala občutljive predmete, kot so camisoles in cisterne z lahkoto, medtem ko je trmast, še lahka konstrukcija se lahko kosajo z največjo dovoljeno maso od 10 funtov idealen za obešanje težka oblačila, kot so plašči.

Brezplačno do 100 odstotkov več prostora na oblačilo rack z ultra tanek profil teh prihranek prostora slim žamet obešalniki.

Rami linijo, na Slonokoščeni žamet obešalniki je contoured za ohranitev oblačila oblike in funkcije, prav-cut izvrtini za vodenje trakov v mestu.

Za hlače obešalniki funkcija vodoravno črto, ki je zajeta v razkošno žamet, ki tako prijemala in preprečuje nastanek gub.

F eature: Material: žamet

Velikost:28x21.5x0.5

Barva : Gary Roza Količina: izbrati

N ote:

1.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslona, prosimo za razumevanje.

Sem nclude: 10/20/30xNon-Slip Žamet Obešalniki

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<