Skupaj LCD Full Nastavite LCD zaslon Za iPhone 5c Za iPhone A1456 A1507 A1516 A1529 A1532 Zaslona Zamenjava Brezplačno Ladje+ 2gifts

Skupaj LCD Full Nastavite LCD zaslon Za iPhone 5c Za iPhone A1456 A1507 A1516 A1529 A1532 Zaslona Zamenjava Brezplačno Ladje+ 2gifts

w4486

Novo

Na zalogi

€15.36 €13.83
Količina

Oznake: fb52n15, mp iphone 5c, 5c zaslon, ir iphone 5c, iphon 5s zaslon, zaslon projektorja za telefon, mobymax, HERECASE, digitalni iphone 5c, iphon 5c zaslon.

Skupaj LCD Full Nastavite LCD zaslon Za iPhone 5c Za iPhone A1456 A1507 A1516 A1529 A1532 Zaslona Zamenjava Brezplačno Ladje+ 2gifts

Toplo Nasveti

1. Pred namestitvijo: Prosimo, preizkus funkcionalnosti, ki je prvi pred namestitvijo.

Suho testiranje je potrebno pred namestitvi v celoti nadomestni del.Neuspeh, da se posuši test pred montažo prazni vse garancije.

Bodite previdni:flex kabel zaslona je zelo občutljiva in se hitro poškodujejo.Ravnati skrbno. 2. No navodila so na voljo za ta seznam.To ni lahka naloga, za nekoga, ki nima izkušenj na vse.Prosimo, da mora iskati video o zamenjajte LCD iz Youtuba, da se naučijo, kako to storiti.FYI:https://www.ifixit.com/Naprave/Telefon 3. Priporočamo Strokovno Vgradnjo: Strokovna vgradnja je zelo priporočljivo.Mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo na vaš mobilni telefon/mobilni telefon, ki lahko povzroči med menjava nadomestnih delov.Plačilo

1. Vse kreditne kartice in Western union, TT, Bančno Nakazilo, Moneybookers, ki so sprejete na podlagi Varno DEPOZITNI.

2. Če imate kakršno koli plačilo težave, vas prosimo, da nas kontaktirate takoj.

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU.Naročilo bo odposlano v roku 24 Delovnih Ur, ko je plačilo potrjeno.(Bomo obvestili takoj, ko kupljene izdelke ali barve niso na voljo)

2. Vsi predmeti, ki se lahko pošiljajo po DHL, EMS, FEDEX, www.apok.si Premium Dostave, www.apok.si Standardne Dostave, Kitajska Post in Singapur Post in tako naprej s Številko za Sledenje za preverjanje parceli stanja online.Pišite nam, če še niste prejeli predmeti v 35 dneh od plačila.

3. Parcela ladje, da bi plačilo Ciljni Naslov Samo!!!(Še posebej za Padec naročnikov)

4. Obvestilo!!Dodatni stroški poštnine so se obračuna, če je Ciljni Naslov je na Oddaljenih Območjih na " Seznamu, vljudno prosim razumeti.

Dolžnost In Navade

1. Zaradi Mednarodne Trgovinske Politike in Tanek Rob, prosimo, upoštevajte, da nismo odgovorni za morebitne dolžnosti/lokalnih davkov ali drugih carinskih dajatev.

2. Imamo NI DOLŽNOST, če NE boste storili, carinjenje v času.

Garancijski Pogoji

1. Vse izdelke, 3 Mesece Garancije, 100% Čisto Nov in Strogo Testirani pred odpremo.Prosimo, da nas obvesti V roku 7 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z našimi izdelki(Realno sliko in druga dokazila, ki morajo biti podane), nato pa bomo ponudili Zamenjavo/Vračilo če z izdelki ne, kot je opisano.

2. Če je predmet, ki je v vaši lasti VEČ KOT 7 Dni, se šteje, UPORABLJAJO/rabljena.Mi bomo SAMO ponuditi NADOMESTNO storitev po tem, ko smo dobili svojo vrnitev predmeta.

Zamenjava/Izmenjave:

Sprejemamo exchange/zamenjaj element v 7 dneh, ko kupec prejme blago.Kupec mora plačati vrniti ladijskega stroškov vseh neželenih izdelkov in morali vrniti nazaj v novi, neuporabljeni in odstraniti stanju v roku 30 dni od nakupa.Brez izjem.

Opozorilo:

1. Večina naših predmeti posebne znamke na vsaki ena.Prosim, ne obrišite.Smo strokovni delavci, da oceni, če proizvodov je naša.Postavka bilo ugotovljeno, da ni naša, ne bo mogoče zamenjati ali povrne in ne bomo privoščiti, to ladjo, nazaj k vam.

2. Hranite v originalni embalaži če potrebujete za zamenjavo izdelka.Uporabite kartonov vrniti, če je originalna embalaža poškodovana.Vračilo ali zamenjavo ne bo na voljo za te zdrobi izdelkov zgodila med prevozom.

3. Ne bomo ponudili zamenjavo ali vračilo kupnine če je predmet, ki smo jih bili nameščeni(skupaj z izdelki, ki jih prilepimo z lepilom), zato se prepričajte, ni videz prelom in funkcijo težave pred montažo.

Povratne Informacije/Kupon

1. Mi bo zelo dobrodošla za vaše 5 Star Pozitivne Povratne informacije za nas spodbuja, da nenehno izboljšujemo naše izdelke.Vse e-pošte se bo odgovoril v roku 1 delovnega dne, če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s transakcijo, tako da prosim, ne pusti vse nevtralne ali negativne povratne informacije, brez komunikacije.

2. Več BI Več POPUST.Popust se odobri v vaš Naslednji Novo naročilo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<