Usnje Oblazinjeni Ropstva BDSM Masko Kapuco Nasumice,Cosplay Glavo Pas Gag,Sex Igrače Za Par

Usnje Oblazinjeni Ropstva BDSM Masko Kapuco Nasumice,Cosplay Glavo Pas Gag,Sex Igrače Za Par

w44788

Novo

Na zalogi

€5.75 €5.00
Količina

Oznake: vodja manekenka, rudnik seks igrače, bdsm, bdsm maska iz lateksa, maska za spanje, bdsm igrač, seks, erot igrača, bdsm ropstva hlačke, zelena ropstva kapuco.

NOVO PRIŠLI!

Vrhunska Kakovost!

Fashion Design!

Privleči vi veliko bolj zabavno !

Material: PU Usnje

BDSM Maska Opis: Prilagodljivih Trakov za popolno prileganje;Premium Kakovosti PU leatherPadded Ušesa in oči.

Seks Masko Velikost : Nastavljiva

Slog Masko Slog B Masko Slog C Masko Slog D Masko Slog E Masko Slog F Masko Slog G Masko Slog H Masko Stilu Sem Masko Plačila :

1.Celotno plačilo mora biti izvršeno v 15 dneh po dajanju vaše naročilo. 2.Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.Dostava in predajo : Elementi bodo poslani v roku čas dostave.Mi bomo samo ladja, ki je predmet na Alipay naslov za hitro in natančno za pošiljko.Če želite spremeniti naslov, prosimo, dodajte opombo, ko bo plačilo ali po tem, ko ste plačani.Zavarovanje : Kupci, ki so odgovorni za kakršno koli zavarovanje menijo, da je potrebno.Vračilo : Izmenjava Samo 1. Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine. 2. Kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.Povratne informacije: Prosimo, kontaktirajte nas, preden leavin g koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

Fetiš Unisex Usnja Podložen Kapuco Maska za Oči,BDSM Cosplay Ropstva Omejitve,Adult Sex Igrače Za Par

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<