DIY Pull-up Magnetnega Lebdenja VGRADNJO Magnetnega Lebdenja Modul

DIY Pull-up Magnetnega Lebdenja VGRADNJO Magnetnega Lebdenja Modul

w44589

Novo

Na zalogi

€18.09 €17.18
Količina

Oznake: vezje senzorja, pritisni in magnetnega lebdenja diy kit, sestavljeni jogijske modul, levitating lahka kit, velika magnetnega lebdenja, akustični jogijske kit, diy magnet jogijske, modul jogijske težka, magnetnega lebdenja plante, magnetnega Lebdenja Modul.

modname=ckeditor

Ime izdelka: pull-up magnetnega lebdenja

Napajanje: 12V/2A

Moč: 2-5W

Začasno teža: max 200 g

Vzmetenje razdalja: max 2 cm

Izdelek teža: 250 g

Izdelek načelo: pull-up magnetnega lebdenja, ki je v glavnem sestavljen iz tuljave, magnet, nosilec, Dvorana senzor in pogon vezje.Ko magnet, je blizu Hall senzorja pod tuljavo, Dvorana senzor zazna spremembe v magnetnem polju in izhodi analogni količina na ojačevalnik vezje za ojačanje Po tem, pulse width modulation poteka skozi to vrednost.Ko magnet in začasno predmeti padec stran od senzor zaradi gravitacije, senzor izhodna vrednost poveča napetost ciklus na tuljavo, in magnetna sila tuljave povečuje, s čimer se vleče magnet in začasno predmetov.Nasprotno, ko je razdalja senzorja je zelo blizu, izhodna vrednost senzorja zmanjša obratovalni cikel je tuljava napetost, in magnetna sila tuljave je šibka.Magnet in začasno predmetov opirajo na lastne teže, da se premaknete stran od senzorjem in magnetom predmet je prekinjena s stalno prilagajanje delovnega cikla tuljave napetost.

1 - delovna napetost ta izdelek je DC 12V, druge napetosti, ki so prepovedani

2 - ne dovolite, da magnet biti pritrjena na tuljavi, ko je pod napetostjo.Če tuljavo, ki je pritrjena za dolgo časa, to bo močno segreje in poškoduje vezja.

3 - Ko je novinec kupec ne dal magneti in začasno predmetov večkrat, mora odklopite napajanje, da se ohladi, preden poskušate postaviti začasno predmetov.

4 - kupljeno končni izdelek, vezje je dobro debugged, ne prilagodi odpornost na bo, razen če je prekinjena teža se je spremenilo.

5-Poskusite, da ne bo razloženo, da je, vezja je priključen na električno omrežje brez dajanja koli začasno predmetov.To bo vplivalo na življenje vezja.Tudi, ko je prekinjena, predmeti, odstrani, odklopite napajanje.

6 - Magneti, ki jih je treba hraniti ločeno od drugih elektronskih izdelkov, kot so mobilni telefoni in računalniki, in bančne kartice.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<