Televizijska Namizni Kondenzatorski Mikrofon in Igralnih Snemanje Mikrofona Za Prenosnik Cardioid Studio Snemanje

Televizijska Namizni Kondenzatorski Mikrofon in Igralnih Snemanje Mikrofona Za Prenosnik Cardioid Studio Snemanje

w44284

Novo

Na zalogi

€33.24 €10.30
Količina

Oznake: podpora mikrofon, fotoaparat microfone, neumann u87, microfone računalnik, mikrofon syomki, slušalke microfone, ptz usb, a9 1080p wifi, mini kamero, skupina mikrofon, podeljuje.

[Advanced PC Mikrofon]: SF-666 RAČUNALNIK mikrofon, ki je pogosto uporablja v celici studios, sinhronizacijo, podcasting, snemanje, igre, klepet preko MSN, Skype in srečanj.Podpora PC, prenosni računalnik, iPhone, iPad, pametne telefon, zvočniki oprema. [Visoki kakovosti snemanja mikrofona]: frekvenčni odziv 50Hz-16kHz mikrofon lahko vam z jasno, high-fidelity človeškega glasu, da bi vam brez hrupa snemanje izkušnje, ki vam omogoča, da se poje, igra, pogovor, itd.na bo.Opomba: Prosimo, da mikrofon ne polagajte preveč blizu stene ali vir energije, da bi se izognili motnjam.

[3.5 mm vtičnica za mikrofon PC]: Kondenzator mikrofon s 3,5 mm vtič, ki je enostaven za uporabo, samo plug and play.Primeren je za skoraj vse naprave s 3,5 mm stereo audio jack, svečke, ter je združljiva z različnimi programsko opremo.

[180-stopinjsko nastavljivo stojalo za mikrofon]: namizno stojalo s 180-stopinjsko nastavljivo stojalo, 3.5 mm, mikrofon, in mikrofon in slušalke splitter adapter.Lahko uporabite to MIC vesa, da nastavite ustrezno kota glede na vaše potrebe.

[Lahek material]: iz nove plastike, izdelek je lahek in majhen, še posebej je primerna za prevoz ali kot praznik darilo.Seznam vsebine:

1*mikrofon

1*Adapter

1*Nastavek,

1*kartonske Embalaže

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<