Multi-funkcijska Oblačila Plašč Obešalniki Organizator 6pcs/set Plastičnih Nadgradnjo Rack Baby Sušenje Perila Stojala za Shranjevanje Rack Obešalniki

Multi-funkcijska Oblačila Plašč Obešalniki Organizator 6pcs/set Plastičnih Nadgradnjo Rack Baby Sušenje Perila Stojala za Shranjevanje Rack Obešalniki

w44137

Novo

Na zalogi

€12.87 €9.77
Količina

Oznake: češnje sadje odstrani, polje ličila organizator, pralnica košarico izgara, hecare kopalnica organizator, led neon znak, moški shranjevanje rack, 0 g obešalniki, tabela polica organizator, folije za shranjevanje organizator, post office organizator.

【 Funkcijo 】8 anti-slip obešalniki za oblačila, Zvečer in Zbiranje 8 Oblačila na uro in več oblačila, ki se lahko prenašajo.Oblačila, ki se lahko zbirajo neposredno po sušenju, ki prihrani prostor, kabinet in je primeren za dodelavo.

【 Enostaven za Uporabo 】struktura novih zlaganje oblačil obešalnik je zelo enostaven, enostaven za uporabo, prilagodljive gumbe, en klik, da poberem oblačila.Oblačila obešalnik je lahko priročno zloži, ko ni v uporabi in je priročno za izvajanje poslovnih ali potovanje.

【 Materiala 】iz PP materiala, visoka temperaturna odpornost, ni enostavno, da staranje, dobro žilavost, nestrupen, brez vonja.Veter dokaz, slip-dokazilo, ni enostavno, da bi prekinil, varno in okolju prijazno, lahko nosi 177 oz.

【 360-stopinjski zasuk 】Spretno zložiti, klasičnih space prekrivajo slovesnosti; Shranjevanje garderobe, prostor in bi omaro neater; 360-stopinjski zasuk, enotno razsvetljavo, tako da je sonce vedno obraza do obraza; Enostaven za shranjevanje, prihranite čas, vsak omamljanje odpiranje in zapiranje, Nehote pridelek dveh različnih izrazov.

【 Večnamenski 】, ki je Primerna za odrasle, oblačila, majice, plašči, jakne, hlače in druga oblačila.Obstajajo posebne anti-skid utori na ramena obešalniki, ki pomagajo popraviti oblačil v kraj.Specifikacije:

Velikost: 52.5*42*29 CM

Teža: Približno 630g

Material: Plastika Paket Vključuje:

1 x Multi-funkcijska Nadgradnja Rack Opombe:

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<