Ljubimec Nekaj Hoodies G. Pravico Gospa Vedno Prav Ujemanje Trenirke za Moški Ženske Skakalec Tekmo Outwear Cool Majica

Ljubimec Nekaj Hoodies G. Pravico Gospa Vedno Prav Ujemanje Trenirke za Moški Ženske Skakalec Tekmo Outwear Cool Majica

w43896

Novo

Na zalogi

€7.40 €7.32
Količina

Oznake: hoodi, hoody moški, zelena hoodi, dostava v kazahstanu, adidas telovnik hoodie, pari christams ujemanje oblačila sklop, veliko zajček hoodie, nekaj hoodies ljubitelje rokav, ujemanje par ljudi, 1 majica ženske.

Opomba:

1. Azijske velikosti 1 do 2 velikosti manjše od Evropskih in Ameriških ljudi.Izberite večjo velikost, če je vaš velikosti med dve velikosti.Prosimo, dovolite 2-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.

2. Prosimo, preverite velikost grafikona skrbno preden se odločite za nakup izdelka, če ne veste, kako izbrati velikost, prosimo, obrnite na našo customer service.

3. Kot veste, je v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

STORITVE

1. Naše storitve ekipa je namenjen, da zagotavljajo najvišjo Raven Storitev za Stranke, in na našo customer service strokovnjaki so vedno stal rešiti vsako vašo težavo.

2. Če imate kakršna koli vprašanja dostave time & neustrezne kakovosti in predmetov ni prejel, prosim, obrnite na nas, mi vam lahko zadovoljni odgovor & resolution (ločljivost).

3. Vaše 5-STAR POZITIVNE povratne informacije je za nas zelo pomembno in

Prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez komunikacije.

Obvestila: Sledite trgovini za dodatni popust in Kupon

A nd delamo tudi padec ladijskega prometa

Nakup 2 dobili 1% off.Kupite 5 dobil 3% popusta.Kupite 10 dobite 5% popusta.

Znesek do 20$, brezplačna dostava.

Paket Vključuje: 1 kos

Način Plačila

Sprejmemo samo Depozitni,Kreditno kartico,Western Union.

Prosimo, plačati v roku 7 dni od naročila.

Vrne Izraz

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

O Nas

Po 4 letih uspešno prodaja na eBay, smo se odločili, da začnejo naši nirvana.Trenutno smo specializirano za Ženske?s in Otrok?s Moda.Smo vrednost vsake posamezne stranke, kot tudi trgovec na debelo.Naše skladišče se nahaja v Yiwu, največji majhne blaga na trgu na Kitajskem.Našim strankam nudimo neverjetne prihranke v primerjavi s cenami, ki jih ponuja tradicionalnih trgovinah za podobne ali enake izdelke.Nudimo native-gledano storitev za stranke v angleški, francoski in Kitajski.

Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.

Ponudba Z Zaupanjem!

Servis In Povratne Informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki