2 V 1 200 ML Coffeine Proti izpadanju Las Šampon + 30 ML eteričnega Olja Rast Tekoča Popravila Lasišče Vključite Keratin Las Folikula

2 V 1 200 ML Coffeine Proti izpadanju Las Šampon + 30 ML eteričnega Olja Rast Tekoča Popravila Lasišče Vključite Keratin Las Folikula

w43396

Novo

Na zalogi

€4.97 €2.98
Količina

Oznake: las zdravljenja, leeven lase, prhljaj šampon, andrea, izpadanje las šampon, rast las, brazilski lase olje, krema vzorec, poveča rast las šampon, profesionalni šampon.

200 ml Kofein Proti izpadanju Las Šampon za Lase

Značilnosti

1.Bogata sort izvlečki bistvo in prehranske sestavine, brez silikonskega olja, blage in varno, ne bo povzročila nobene stimulacije za vaše lasišče in lase. 2.Učinkovite sestavine prodrejo v lasnih mešičkov, da vključite lase regeneracijo in izboljšanje različnih lase težave, tako da vaši lasje svilnato gladke in sijoče, št suhe lase, brez kovrčast lase, ali pa ni dolgočasno las, vendar močnejši in bolj zdravi. 3.Primerna za vsakodnevno nego las zdravljenja za čiščenje in nego lasišča spodbujati zdravje las in zmanjša izpadanje las, odlično darilo za kažejo vašo skrb za vaše ljubljene.

30 ML Rast Las Bistvo

Značilnosti

1.Obogaten z več naravnih negovalnih sestavin za pospešitev rasti las, brez droge, ki jih vsebuje, in ne povzroči draženje za dolgo časa varno uporabo. 2.Učinkovito prodre skozi lasišče in neguje lase folikul za učinkovito spodbujanje rasti las, pomaga preprečevati izpadanje las in tudi povečanje las root spodbujanje dolžine in debeline las. 3.Preprost-da-delovanje kapalko design, samo stisnite, da traja nekaj količino eteričnega olja, uporabljajo neposredno na lase koren in masaža za popolno absorpcijo in stalno uporabo bo dosegel viden učinek bolj enostavno. 4. Primerna tako za vsakodnevno nego las zdravljenja in suhe lase škode, popravila, odlično darilo za kažejo vašo skrb za vaše ljubljene, ne suhe lase, brez kovrčast lase, ali pa ni dolgočasno las, vendar debelejši, močnejši in bolj zdravi.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<