Mini Teleprompter Prenosni Inscriber Mobilne Teleprompter Artefakt Video Z Daljinskim upravljalnikom za Telefon in DSLR Snemanje

Mini Teleprompter Prenosni Inscriber Mobilne Teleprompter Artefakt Video Z Daljinskim upravljalnikom za Telefon in DSLR Snemanje

w4299

Novo

Na zalogi

€50.18 €35.13
Količina

Oznake: ipad teleprompter, fl studio 20, bestview r7, teleprompter stekla diy, homepod, microphon brezžični, hitrejše, teleprompt, mobil telefon, alctron kondenzator mikrofon.

Lahek in priročen] To je teleprompter majhne velikosti, lahka teža, in enostaven za prevoz; enostaven za namestitev, le nekaj korakov, in teleprompter lahko uporablja.

Adapter Ring] Je teleprompter je opremljen z 8 adapter obroči, 49/52/55/58/62/67/72/77 mm, ki se lahko priključite neposredno na objektiv, ki je enostaven za uporabo.

High-definition beam splitter stekla] Napredno strokovnih high-definition beam splitter stekla: razmislek je jasno in svetlo, brez sekundarne slike.

Brezplačno daljinski upravljalnik] uporabite ga lahko s prosto teleprompter APP iz Appstore (IOS) in Playstore (Android).

Široko paleto aplikacij] Primeren za intervju/snemanje glasbe/tečaj snemanja/v živo/you tube/gecko video snemanje.

Funkcije:

Zasnovan tako, da ustrelil z DSLR/ Mirrorless Kamere/poziv, z Pametni telefon.Razloga za uporabo mobilnih telefonov po 6. 5 cm.

Premium Kakovost Stekla:industrijski standard žarek split stekla z vidno svetlobo prenos.

Čvrsta Konstrukcija: Izdelana z aluminijem, lahek in prenosen, je mogoče uporabiti s pro kamere ali s telefona ali tabličnega računalnika z varno.Prihaja z 8 adapter obroči, ki se vse kamere z objektiva premerom od 49 mm 77 mm.

Posebej zasnovan za uporabnike za uporabo pametnega telefona za nadzor velikost in barvo pisave linij, podpira tudi hitro prilagoditev in hitra sprememba obračanja strani.

Široka Uporaba: Intervju fotograranje/Live Teleprompter/Mobile Živo Intervju/Novice poučevanja v živo itd., 2 Način na voljo - video način kamere-kamera način.

Široko Kompatibilnost:Združljiv s profesionalno video stativi in podpira širok obseg kamere: DSLR/HDVCAM/XDCAM/NXCAMetc.

Funkcija:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Postavka Vrsta: Prenosni Teleprompter

Material:ABS

Primerna Oddaljenost: V 1,5 M

Metoda Nadzora: Bluetooth Daljinsko Upravljanje

Barva: Črna

OPOMBA:

Stojalo in kamero, niso vključeni.

Package Vključeni:kot na sliki kažejo,

Pakiranje Varno v Trgovini na Polje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<