Kdaj Trenutek Diamond Slikarstvo Svetlobna Smolo Vaja Halloween Okostje Vezenje Mozaik Žareče V Temi Prišlekov N011

Kdaj Trenutek Diamond Slikarstvo Svetlobna Smolo Vaja Halloween Okostje Vezenje Mozaik Žareče V Temi Prišlekov N011

w42856

Novo

Na zalogi

€29.45 €13.25
Količina

Oznake: diamond slikarstvo sijaj živali, diamant slikarstvo temno, Kdaj Trenutek, evermoment 5d diamond slikarstvo pravljice, diamond slikarstvo avtor knjige, dr sijaj, hobi hub lipo, diamond vezenje kdaj trenutek, posebnost 5d diamond slikarstvo, diamond barve kdaj trenutek, renbo.

Naš izdelek je polno lay-out kvadratnih diamond vezenje.

To je nedokončanih diamond mozaik brez okvirja, tako da boste lahko uživali DIY hobi zabavno in občutek dosežek z vašo družino ali prijatelji.

Fotografije Po Meri

O Diamond Vezenje Set

Stvari v Package: Platno, Nosorogovo, Torbe, Pinceta, Tablice, Pero in Lepilo.

O Embalaži

Velikost >= 30*40 cm, Darilo Polje Pakiranje

Velikost

O Diamantov

Kvadratni smolo diamond z 447 DMC barve;

Vsak diamant velikost: 2.5x2.5mm;

Obstajata dve vrsti nosorogovo: 1, poglavje 9; 2, poglavje 13, ki so zelo sijoče in svetlo.

Paketna Diamantov

Dajemo več kot 20%-30%, ki jih dodatno okrasnih se prepričajte, da so dovolj.

O Orodja

Orodja, vključno z: Pero (različne pero točk, da se držijo 1, 3 ali 6 diamantov), Diamantno ploščo, Lepilo in Pincete

O Platno

Platno Package: navite, da bi se izognili gub;

Uvožene nafte, slikarsko platno, simboli so zelo jasna;

Sprejeti platno, nosorogovo in lepilo so vse okoljske materiala, ki so varne za otroke.

Končal Blago, Ki Kažejo

Navodila

1. Odprto okno in preverite diamond torbe, platno in orodja;

2. Ugotovite, diamant z ustrezno številko, in relativno simbol za območje, glejte barva tabele na platnu;

3.Izpolnite pero točke z lepilom; dal diamante v ploščo in slightely stresa;

4.Dip pero glavo z lepilom, tako da lahko držijo ena diamond; Nato palico diamant na platno z ustrezen simbol.Pinceta se lahko uporablja tudi namesto peresa;

5. Obstaja veliko simbolov, ki na platnu, ki ustreza barvno kodiranje;

6. Ko ste končali, pritisnite diamanti pravilno s knjigo, da bi bilo podjetje; Dal diamond slikarstvo v primeren okvir in okrasite svojo hišo ali podarili drugim kot edinstveno darilo.

O Naših Izdelkov

Naše diamond slika je polno določen s kvadratnih smolo diamanti.To je polizdelkov, in ne vključuje okvir.Ponujamo orodje za nastavitev in za 20% več diamantov za vas, do konca diamond vezenje.Čeprav naš izdelek ni najcenejši, ampak kakovost je najboljši!Ko končate, ga lahko pošljete fotografijo vašega slikarstva do nas, tako da smo se lahko pokaže, da kupci po vsem svetu, za spoštovanje!

Velikost Odstopanja

Malo velikosti odklon (1-3cm) je dovoljen za del slike na platno zaradi programske opreme odklon včasih.

Barva Razlika

Včasih je real končal slikarstvo ne bo Točno isto kot izvirne fotografije, saj so barvne razlike med diamant in učinek slike.Vendar bomo poskušali naše najboljše, da bi bilo bolje.

Število Diamond Barve

Bomo poskušali naše najboljše, da bi čim več diamantov barve, kot je mogoče, vendar različne fotografije in velikosti so različne diamond barvne številke.To ne bo vplivalo na končni učinek.Število barv zgoraj je samo za referenco samo.Prosimo upoštevajte končne številke, ki smo ga dali za diamant vezenje.

Hvala za vaše razumevanje.

O Učinek

Večje velikosti, boljši je učinek!Vsak diamant velikost: 2.5x2.5 mm.Če je slika, je kompleksna, majhnosti, ne bo zelo dobro!Če potrebujete velika velikost vseh fotografij, prosimo, obrnite na nas.

Povratne informacije

Ker vaše povratne informacije so zelo dragocene za naš razvoj podjetništva, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije in vseh 5 zvezdic, da nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!Če ne boste zadovoljni z izdelkom in storitvijo, prosimo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna in nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Hvala.

Pošiljko

Blago bo poslano iz roku 5 delovnih dni po prejemu plačila potrdijo.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun čas v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaša parcela, ki se pregledujejo.

Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Če želite, da blago, ki je NUJNO, nam lahko pošljete po EMS ali UPS in DHL itd.vendar z več tovora plus.Prosimo vas, da nas kontaktirate prvi pred plačilom, hvala.

Vrne

Če niste zadovoljni z blagom, jo lahko vrne v prvotno stanje v roku enega tedna po prejemu.Poslali vam bomo celotno vračilo, ko prejmemo blago, ampak kupec je odgovoren za ladijski promet pristojbina vračila blaga.

Sledenje Pošiljke

Prosimo, obiščite to povezavo, da bi spremljali vaše parceli s številko za sledenje: 17track.net/en (Kopirajte v brskalnik če želite odpreti).

Trgovina na debelo in Padec Ladijskega prometa

Smo tovarno za neposredno prodajo.Na debelo ali na drobno, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo; Za padec ladijskega prometa, vam bomo ponudili popust in pošiljanje blaga, da vaše stranke, ki so neposredno, ne da bi zapustili vse informacije o nas, če je potrebno.

Stik Z Nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate, za Trgovino Manager ID: cn1519375660jzgy ali elektronski pošti, in bomo poskušali naše najboljše, da se odzove boste čim prej.

Hvala za vso vašo podporo!

>>No. 1 Scan QR kodo, kot je spodnje slike.

>>No. 2 Kliknite povezavo neposredno:

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki