VSE ČRNO ANALNI ČEP 23 CM Analni ČEP, odraslih kroglice, sex igrača za pare, ženske, moški, igrača extender anus

VSE ČRNO ANALNI ČEP 23 CM Analni ČEP, odraslih kroglice, sex igrača za pare, ženske, moški, igrača extender anus

w420

Novo

Na zalogi

€22.71
Količina

Oznake: rudnik seks igrače, analni vibrat, butt plug, moški analni čep hlačke, sex igrače rit razširite, seks igrače, bdsm igrač, analni, analni dolgo, erot igrača.

To buttplug Vse Črno je že malo debelejši, kot ste ga seznanili v svoj anus, kar naredi penetracijo, še bolj intenzivno.Za ljubimec nekaj skrajno, to je igrača absolutno priporočamo!

Na osnovi vode in silikonskega maziva lahko uporablja tukaj.Pomembno je, da čisto vtič tudi po uporabi.Vsaka igrača je hermetično zavite v prozorno plastično zaščitno torbico.Material: PVC Velikost: 23x8 cm

Odkrijte poln obseg ALLBLACK izdelkov, vseh razpoložljivih velikostih in oblikah sprostili domišljijo v najrazličnejših črno različico trga, vsi izdelki imajo phalatate-brezplačno prešitih materiala kot nalašč za vse ciljne skupine.Pošiljke diskretna

Vsi naši paketi so nevtralne.Brez znamke, logotipi, ni znakov o tem, kaj vsebuje.Ste lahko prepričani, da nihče ne bo, da ugotovite, kaj vas zahteval.

Prav tako ne vključujejo naslov našega skladišča ali ime podjetja.Tako da nihče ne more iskati ničesar o tem, kaj polje vsebuje.

Garancija Zadovoljstva

Želimo, da boste zadovoljni z nakupom.To je razlog, zakaj imamo službo za klepet 12 ur na dan s podporo v španskem in angleškem jeziku.Če imate kakršne koli težave, vendar pa majhna, je stik z nami in bomo storiti vse, kar je v naši moči, da to popravimo.Zagotavljanje Kakovosti.

Vsi naši izdelki so bila pregledana in so v skladu z vsemi predpisi EU.So 100% novih in izdelani z medicinsko materialov razreda zagotovi vašo varnost.Boste lahko mirno @ nakupovanje v naši trgovini.Želimo, da se zagotovi varnost naših izdelkov, kar je razlog, zakaj so bili očiščeni in zapečatena med embalažo.

Možno je, da z odpiranjem to, da diši nekoliko zato, ker je bila zaprta za mesecev.Čiščenje in, da se posuši naravno in vonj bo izginil

Kako dolgo naše pošiljke vzeli?

Uporabljamo express dostava za vse naše pošiljke.To je razlog, zakaj se boste prejeli vaš izdelek 3-5 dni po nakupu dostave državi.

Za naročila v Španiji: boste prejeli vaše naročilo, 3 dni po nakupu.

Za naročila izven Španije, boste prejeli vaše naročilo, 5 dni po nakupu.

Kako dolgo traja, da proces pošiljke?

Smo pakirani naše naročila v 24 urah.Vaše naročilo bo dobavljeno 24h po nakupu.

Vaše mnenje je pomembno

Želimo najvišjo stopnjo zadovoljstva je mogoče v naši kupci.Zato smo poskrbeli za vse vidike vaše izkušnje.Čeprav ne moremo vedeti, če to počnemo, desno, dokler ne vemo, vaše mnenje.Če ste zadovoljni z nakupom, pustite nas 5 zvezdic in povedo svoje izkušnje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki