Lepota in Wolf DIY Diamond Slike Navzkrižno Šiv Smolo Needlework Doma Dekoracijo Nosorogovo Mozaik Diamond Vezenje CQ820

Lepota in Wolf DIY Diamond Slike Navzkrižno Šiv Smolo Needlework Doma Dekoracijo Nosorogovo Mozaik Diamond Vezenje CQ820

w41854

Novo

Na zalogi

€5.26 €4.42
Količina

Oznake: led luči 100k, postnatalni sopihanje, m12 x 1 roscar, lightbar zlato, led luči 1077, m12 lučka cevi, led luči 3127, lightbar lego, tip c tuljava 20.

Dobrodošli obiščite našo spletno trgovino!prosimo, da pišče tukaj za drugo kategorijo.

Lahko nudimo vam s sliko po meri diamond slika, na primer: vaše družinske fotografije, kot so znaki ali superstar,lepo pokrajino , lepa žival, itd.ampak poskusite, da zagotovi visoko ločljivost in jasno slike, mi bo zaključek in zagon ladje na teden.če želite,nas, prosimo, kontaktirajte.

Po meri prosimo, kliknite tukaj:

[DIY Diamond slikarstvo Kit]

1. Dovolj smole diamanti.

2. A4 Model HD risbe (vključno z risbami, barvno tabelo)

3. Uporablja za posnetek gumi vaja pincete, plastični pladenj.

Navodila DIY Diamond Slikarstvo

1. Odprite embalažo in vzemite ven na platno, diamant in orodja;

2. Preverite šifra diamantov in ustrezen simbol;

3. Dal diamante v plastično ohišje.Le odkriti je potrebno območje lepilo

lepilni trak, da bi se izognili prah na drugih lepila dele;

4. Stick diamantov na ustrezen simbol platna s pinceto;

5. Po vseh simbol področja so sticked z diamanti, prilagodite robu diamanti, ki jih

vladar urediti diamanti lepo, nato pa pritisnite diamanti pravilno, da bi bilo podjetje;

6. Dal diamond slikarstvo v primeren okvir in okrasite svojo hišo ali podarili drugim kot darilo.

Razlogi za Nakup Diamant slika iz Nas

1. Diamond: smola material diamant je enako z očali, ki je svetla in sijoča barva, in dobro lomom.To je lahka, težka, nestrupeno, brez onesnaževanja in varstva okolja.Svoje srebro-pozlačenega znanja spozna dober učinek refection in lomom.

2. Kvadratne Oblike Diamond: ni napake dnu izpostavljenosti na diamond slikarstvo zaradi št interspace med vsak diamant s kvadratno obliko.Tudi, usklajevanje 9 vidike in 13 vidikov predstavlja odlično svetleč učinek lomom.

3. V celoti-Diamant: Ne tiskanje na diamond vezenje omogoča enako glossiness na celotno slikarstvo, za uresničitev popoln tridimenzionalni učinek.

4. Lepilo: Sprejel termoplastična lepila, močan, non-toksične, ki je super lepljivosti in ne vpliva na svetlobni odsevi.

5. Platno: Sprejel zadebelitev visoko-kakovostni razred platno, ki ima ustrezno fleksibilnost in lahko stojalo obrabo in trganje, in nikoli ne more biti v formi.

6. Tehnologije: Ne likanje diamanti.

7. Factory Outlet: poljubno fotografijo, ki se lahko meri.Mi smo tukaj, da vam zagotavljajo Konkurenčno Ceno, Hitro Oblikovanje in Pošiljko, Najboljše kakovosti in več Novih Slog in Oblikovanje.

Platno Velikosti, ročno merjenje, obstajajo lahko manjše razlike(1~2 cm), To je normalno, prosimo, bodite prepričani.

Diamond slikarstvo:

To je nov slog needlework slikarstvo, ki naj, da DIY in konča (brez okvirja)!

Naša trgovina uporaba oglatih smolo diamond kot surovina in imamo dva diamond stilov:devet-rob in trinajst-rob.Kombinacija teh dveh stilov, bo slika videti bolj elegantno v teksturo s sijočimi svetlost.V primerjavi s tradicionalnimi smolo, slikarstvo,naša dela so močnejši občutek stereophotography in razkošje, popolnoma izrazil nov slog smolo diamant, ki stoji za eleganten okus za hišo dekoracijo !Smole diamant je proizvedel le nekaj proizvajalcev.Poleg tega, zaradi svoje majhnosti, je težko, da bi se izognili pomanjkljivost vprašanje, absolutno.Medtem, bo tudi veliko delavce, da poberem pomanjkanje elementov s tako majhnosti.Zato smo se odločili, da dodate 30% več diamantov za vsako vrečko, da bi za možnost pomanjkljivost vprašanje, kot tudi nekatere nepričakovane okoliščine, kot so delovanje napake v DIY.To je končni del za sklic.sliko je polno diamant in kvadratni diamant, brez okvirja!Diamond slikarstvo: 1-Visoka Kakovost Diamond

Diamond slikarstvo : 2-HD Slikarsko platno Visoko defintion slikarsko platno jasnejše.Humanization barvni nalaganja delovanje bolj priročno.

Diamond slikarstvo:3-Brezplačno Vgradnjo

V nadaljevanju so brezplačne, kot ste odstranili skrbi

Diamond slikarstvo:4-Proizvodni koraki

Enostaven za učenje,Primerna za vse starosti!

Ta je končal deluje ,poglejte,to je zelo lepo ,kajne?Samo mislil, to je moj končal ,tako srečna!

Za dekor prostora ali handsel prijateljem je tudi dobra izbira.

Diamond slikarstvo:5-Visoka viskoznost in Dovolj Diamond

1* Bomo uporabili dvostranski lepilni viskoznost, ni enostavno, da sodijo diamantov

2* Visoka kakovost sijoče kvadratnih diamant,bodo nikoli ne zbledi

Zdaj , Prosimo, obrnite na nas, vam najboljšo storitev in popoln izdelek!

O trgovini na Drobno in trgovini na Debelo:

Naše podjetje sprejema naslednje transakcije:

-Trgovina na drobno: sprejemamo na drobno transakcij iz vse stranke po vsem svetu.Mi ne določajo minimalne omejitve za vse blago.

Trgovina: sprejemamo trgovanja na debelo iz vse stranke po vsem svetu.Da bi razbremenili vaš inventar tlak, serija smo set je večja ali enaka 2 kosa.Če želite velike količine debelo, prosim stik z nami, bomo razpravljali o veleprodajno ceno, način prevoza z vami.Prepričani smo, da bomo dosegli zadovoljivega sporazuma in win-win situacijo.

-Dostavni agent: če ste tujih spletnih prodajalcev, lahko nudimo ladijskega zastopnika -storitev za vas.Prosimo, jasno povejte nam svoje kupce' naslov informacij, medtem ko trgovanje, in bomo borijo, da je storitev za vas ob istem času.Bomo v celoti upoštevali vaše poslovne skrivnosti, nikoli ne počne ničesar škodljiv za interese svoje vedenje.

-Če vaše države in območja niso v državo brezplačna dostava, prosimo, obrnite na nas in vam bomo zagotoviti najboljši način dostave.

Povratne informacije

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki