Eterično Olje čajevca AKARZ Top blagovne Znamke Telesa, Obraza za Nego Kože Spa Sporočilo Dišave Lučka Aromaterapija Tea Tree Olje

Eterično Olje čajevca AKARZ Top blagovne Znamke Telesa, Obraza za Nego Kože Spa Sporočilo Dišave Lučka Aromaterapija Tea Tree Olje

w4123

Novo

Na zalogi

€6.85 €2.33
Količina

Oznake: aromaterapija eterično olje, moške dišave, obrazno olje, Olje, olje tea tree, porno tshirt, akarz olje, chrysanthemum olje, maca koren, neem.

Tea Tree je parno destilirana iz listov in vejic na drevesu našli samo v Avstraliji in na Tasmaniji.Nekatere glavne kemijske sestavine so terpinene-4-ol, cineol, pinene, in terpenes.Tea tree je močno protibakterijsko, protiglivično in protivirusno eterično olje z dodatno zmogljivost pa se močno immuno-stimulans.Za tiste posameznike, ki so imuni ogroženi ali so počasi, da si opomore od bolezni, to olje je dragoceno poleg vseh rednih režima.To je neprecenljivo za prehlade, gripe in nalezljivih bolezni in, kadar se uporabljajo na prvi znak te bolezni je spodbujala obilno potenje, ki je pomemben odziv na okužbe.Ob številnih priložnostih, to bo dovolj, da bi ustavili bolezni iz držav v razvoju, in če ne, lahko močno zmanjša resnost in pomaga preprečiti sekundarne okužbe.To počne, ne z ukinitvijo okužbe, ampak ga aktivno bori se.Čeden tea tree je bil, ki se uporablja neposredno na ocvirki in mozolji z odlične rezultate.Vodenje zmernost v mislih, ne bi smelo biti nič slabega učinki iz uporabe neposredno na kožo.Bradavice se lahko odstrani z dajanjem spusti neposredno na wart in pokrivna z povoj vsak dan, dokler ni izginil.To lahko traja nekaj tednov, vendar je tukaj, potrpežljivost je vrlina!Ko se uporablja v obraz pranje, čajevca je super za zdravljenje aken (alternate z sivke in bergamot).Kot protiglivično, čajevca je super za ringworm in stopala športnika, kot tudi pomoč za nadzor candida albicans (kvas).Študije zdaj so pokazale, da čajevca se uporablja kot preventivni ukrep na bolnikih pred operacijo povzroča, da bolnik za izgradnjo moči in zato hitreje opomoremo post operatively.To olje mešanice ter z Muškatne Kadulje, nageljnovih žbic, Geranija, Sivka, Majaron, muškatni Orešček in Rožmarin.

Kaj je Tea Tree Olje?Tea tree olje, znano tudi kot Melaleucal alternifoliais, je eterično olje, ki je bila približno za precej časa, vendar ne, dokler ne preteklem desetletju je svojo zdravilno koristi bil lov, kot so požar.Olje se pridobiva iz rastlin, ki izvira iz Avstralije in je ni mogoče najti naravno drugje.Kaj so zdravilne koristi Tea Tree Olje?Tea tree olje je "jack of all trades" kolikor je pravna sredstva, ki gredo.Najlažji način, da razumejo prednosti je, da pomislite: težave s kožo + tea tree oil = zdravljenja (v večini primerov).Tea tree olje je znano po svojih aktualnih antiseptično in anti-glivične zdravljenje ali okužbe,-zmanjšanje koristi.Prav tako je antibiotik lastnosti in pomaga pomoči proti hrani, kot so okužbe kože, izpuščaje, opekline, prhljaj in še veliko več.Opozoriti je treba, da tea tree olja ne smete uporabljati na dojenčki mlajši od 6 mesecev 1. Pomaga zdraviti in pomirjajo opekline. 2. Zdravi okužbe kože naravno. 3. Lajša srbenje iz izpuščaji, kot tudi pomaga zmanjšati izpuščaji. 4. Lahko se uporablja kot all-purpose cleaner: Izpolnite spray steklenico z 1-2 tsp.tea tree olje in preostanek steklenico z vodo. 5. Obravnava akne. 6. Pomaga preprečevati lice naravno; samo dodajte nekaj kapljic na vaš šampon. 7. Nekaj kapljic v vaš pets' zabojev ali postelj obdržati bolhe proč. 8. Odstrani klopi; samo dodati, da kožo, in malo stinker običajno unlatch. 9. Zdravi noht glive in stopala Športnika. 10. Pomaga odstraniti kožo oznake. 11. Seveda zdravi slab zadah. (Peder nekaj tea tree olja in vode v vas usta.) 12. Lahko se uporablja v domačo zobno pasto recept. 13. Ugotovljeno je bilo, kot učinkovito zdravljenje za bradavice. 14. Pomirja pikov žuželk. 15. Obravnava ringworm. 16. Obravnava luskavice in drugih kožnih bolezni. 17. Blaži astmo ali druge dihanje pogoji, ko nekaj kapljic so dodali, da vlažilnik. 18. Deluje kot antiseptik na majhne kose. 19. Ohranja vašo kopalnico sveže. 20. Lajša earaches; mix 1 kapljico tea tree olja z 1 tsp.oljčno olje, spusti zmesi v uho in nato odstranite z nagibanjem glave. 21. Osvežili perila: Dodajte nekaj kapljic v vaš pralni stroj vonj vaša oblačila.Tudi, če ste pozabili dal oblačila v za lase, zaženi znova, s tea tree olje za odstranjevanje plesni.Lahko tudi vonj, volna za lase kroglice s tea tree oil. 22. Pomaga osvežili preprogo. 23. Lahko se uporablja v več domače kuhinje čistila. 24. Očisti plesni: Mešanica jabolčnega kisa in tea tree olja in grmišča plesni; kraj zunaj na soncu suho. 25. Lahko se uporablja v domače naravni deodorant.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<